Televizori sa android sistemom

OD 4K slike i jednostavnog korišćenja Smart TV uređaja, do novog ultratankog dizajna i izvanredno detaljnog zvuka visoke rezolucije, Sony se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES), predstavio BRAVIA serijom od dvanaest 4K Ultra HD televizora, kao i novim Blu-ray Disc plejerima.

Ovogodišnji novitet je Sony 4K procesor X1, koji donosi oštrinu, kontrast i boju 4K prikaza, bez obzira na to da li gledate 4K sadržaje, visoku rezoluciju, standardnu rezoluciju ili čak snimke sa interneta u niskoj rezoluciji. Svaki izvor signala se precizno analizira kako bi se prikazi u standardnoj i visokoj rezoluciji pažljivo prilagodili 4K kvalitetu. Takođe, šum je znatno smanjen, dok je kontrast dinamički pojačan za svetle, ali i za duboke, bogate crne tonove.

tv

Sony televizori sa android operativnim sistemom donose novi svet filma, muzike, fotografija, igara, aplikacija i sve to uz neverovatan kvalitet slike i zvuka. Ugrađenim mikrofonom na daljinskom upravljaču osetljivim na dodir, možete da pretražujete glasovnim komandama, postavljate pitanja i upravljate televizorom, dok Google Cast omogućava brzo, zabavno i jednostavno slanje sadržaja sa telefona ili tableta na televizor.

tv1

Uživanje u svim pogodnostima BRAVIA serije nikada nije bilo lakše zahvaljujući novom interfejsu. Takođe, daljinski upravljač osetljiv na dodir sa One-Flick Entarteinment sistemom vam dopušta da jednostavno pretražujete TV kanale, video-snimke sa interneta, fotografije, kao i druge sadržaje. Nova BRAVIA serija predstavlja i zadivljujući dizajn modela X90C, tankog samo 4,9 mm, koji zajedno sa inovativnim zidnim postoljem izleda kao umetničko delo kada se postavi na zid.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

One Comment on “Televizori sa android sistemom”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + nineteen =