Testiramo Sony pametni sat: Šta vas zanima?

Do nas je stigao Sony SmartWatch 2, pametni sat, i ovo je idealna prilika da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa “nosivom” tehnologijom.

Sony je prilikom prezentacije SmartWatcha 2 naveo da se očekuje da će do 2015. godine biti prodato oko 41 milion ovakvih satova, a da njihove tri generacije već imaju preko 200 aplikacija, koje su preuzete milion puta do sada.

Sony SmartWatch 2 predsatavlja drugi ekran za vaš Android pametni telefon koji, osim što pojačava postojeću funkcionalnost telefona, nudi i nove, jedinstvene prednosti. SmartWatch služi kao multifunkcionalni sat, alarm, interfejs Android aplikacija i daljinski za telefon, sve u jednom. Ima TFT displej i težak je oko 45 grama. Baterija mu traje od tri do šest dana, a kupuje se sa silikonskim i metalnim kaiševima.

SmartWatch 2 je i elegantan i snažan zahvaljujući svojoj otpornosti na vodu i prašinu, čime vam daje slobodu da ga koristite i na plaži i u pokretu – bilo da je kiša ili sunce. Prosečan korisnik pametnog telefona više puta dnevno uzima svoj uređaj da čita poruke, proveri vreme, pročita ili napiše statuse na društvenim mrežama, koristi svoje omiljene aplikacije, pravi fotografije, sluša muziku i igra igre. SmartWatch 2 sa NFC povezivanjem odgovara na ove potrebe ekranom osetljivim na dodir, pa više nećete morati da vadite telefon iz džepa ili torbe, odnosno da imate telefon uvek pored sebe.

Sa zgloba ruke jednostavno pristupajte notifikacijama poput poruka, poziva, e-maila, Facebooka, Twitter, kalendara, ili ga koristite kao daljinski za svoj Walkman ili drugi digitalni plejer.

Izvor: Mondo

 

Related Post