Thor: Lord of Storms

Thor je Nordijski Bog, poznat po svom malju i munjama, ali i zvezda nove RPG Android igrice Thor: Lord of  Storms.

U ovoj igrici bićete u ulozi samog Boga oluja, Thor-a, i vaš zadatak će biti da pobedite zle Bogove, što nimalo neće biti lako. Tokom cele igre, neprijateljske snage će nadirati sa svih strana, dok će vaša energija dosta lako opadati. Moglo bi se reći da je ovo čak i mana, ali na sreću, Thor poseduje magijske moći koje će vam jako dobro poslužiti tokom bitki i sa njima ćete neprihateljskim snagama naneti velike gubitke. Ove moći se vremenom troše, pa će njihovo dopunjavanje zahtevati i nešto vremena.

Iako je prikupljanje zlata važan segment igre, jer se sa njim mogu unaprediti Thor-ove moći,  još važnije je prikupiti što više zelenih kamenčića, koji imaju svoju vrednost čak i u pravom novcu.

Kao i u svakoj drugoj besplatnoj igrici danas, postoji opcija plaćanja, a kako budete naoredovali po nivoima, tako će i pritisak, da potrošite nešto pravog novca, rasti. Mada, moramo priznati da je u Thor: Lord of  Storms, to urađeno dosta suptilnije nego u nekim drugim naslovima.

Igra ima nekoliko mana, kada su u pitanju komande, jer je interfejs dosta natrpan ali grafika je pravo umetničko delo i pruža veliko uživanje za vreme igranja.