Tri zabavna načina da se otarasite mobilnog

Ukoliko vreme koje provodite uz telefon preti da vam pokvari dobre odnose sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima – vreme je za intervenciju!

Možda ste stekli jednu od novonastalih zavisnosti – od telefona, od smartfona, od interneta, a možda vam samo treba malo “gurke” da se vratite u stvaran svet i podsetite se kako je nekada dobro bilo i bez svih gedžet naprava! Možda, ipak, samo želite da se malo zabavite ili nekom od prijatelja nabavite dobar poklon za rođendan.

Kako je proradio PayPal i kod nas, a carina (bi trebalo da) se plaća tek od 50 evra, prošetali smo se internetom i pronašli tri zanimljiva načina na koji se možete otarasiti svog ili tuđeg telefona, makar na neko vreme.

Telefoni ostaju netaknuti, a vreme koje je nekada bilo samo vaše opet vam se vraća. Ovo su idelani rođendanski pokloni, koji nisu skupi, a kojima treba od dve do tri nedelje da budu isporučeni u Srbiju, pa računajte na to pre kupovine.

Torba koja guta mobilne
Bezobrazna torba, em što zadržava telefon za sebe, em što vas ismeva, em što će svako videti da niste izdržali, ako telefon uzmete iz nje!

Torba nosi poruke “Imaš li ti život?!” i slične, koje motivišu vlasnike torbe da izdrže bez svog telefona. Svaka torba dolazi sa kodom, koji je drugačiji i sa zaštitnim filmom, koji se nalazi na cibzaru, tako da je nemoguće otvoriti torbu, a da se on ne pokida. A ako se zaštitni film pokida – poklekli ste!

Torba se proizvodi u nekoliko veličina, a moguće je dodati i ime budućeg vlasnika. Banish torba košta od 11 evra i može se kupiti OVDE.

Kavez za mobilni
Stavite telefon u kavez, zaključate ga na određeno vreme i vratite se prirodi i prijateljima. Kada vreme istekne telefon se otključava i kvaz može ponovo da se koristi. Metalni kavez košta 11 evra i možete ga kupiti OVDE.

Antisignal torbica
Izgleda fensi i blokira signal. Ništa više, ništa manje, Ah, da, ima i simpatične poruke na sebi. “Ćao telefonu, zdravo svete!” ili “Moj telefon je isključen samo zbog tebe”. Torbica pastelnih boja košta oko 20 evra i može se kupiti sa trakom u pink ili žutoj nijansi OVDE.

Izvor: Mondo | Autor: Marko Čavić

Related Post