Twitter želi da kupujete na novoj stranici za proizvode

Twitter nastavlja da eksperimentiše sa trgovinom, a kompanija je sada objavila stranice sa proizvodima i mestima koja omogućavaju korisnicima da otkriju i kupe stvari u okviru servisa, poručio je Twitter u poruci na blogu. Nova stranica će organizovati povezane tvitove o proizvodima i brendovima na za to posvećenoj stranici.

Ukoliko pogledate stranicu određenog proizvoda, videćete tvitove drugih korisnika o njemu, cene, i ponekad taster za kupovinu. Prodavci mogu da biraju da li će da prodaju stvari direktno preko Twittera, ili da stoji link ka alternativnoj stranici.

tw

Društvena mreža je takođe pokrenula i ono što nazivaju Collections, mogu’nost za brendove i slavne ličnosti da preporuče proizvode pratiocima. Podsetićemo se da je prošle godine Twitter predstavio taster Kupi, ali je opcija za kupovinu jednim klikom bila dostupna samo za određene, promovisane tvitove. Implementacija stranice za proizvode i mesta izgleda kao deo nastojanja da korisnici više misle o Twitteru kao mestu za kupovinu.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + ten =