U Beogradu predstavljen Blackberry Enterprise server 10

Beograd, 25. jun 2014. – IngramMicromobility, prioritetni partner kompanije BlackBerry, i Begram servis, oficijelni BlackBerry partner u Srbiji, organizovali su trodnevnu obuku za najznačajnije poslovne partnere u oblasti mobilnog poslovanja. Događaj je predstavljen kroz instalacije, upravljanje i rešavanje problema na primeru BlackBerryEnterprise Server 10 okruženja. Kako se Srbija smatra tehnološki naprednom zemljom u oblasti mobilnog poslovanja, regionalni trening održan je u Beogradu.

bes10-blackberry-enterprise-service-10

Najnoviji BlackBerrybezbedonosni i upravljački sistem rešenje je koje se primenjuje na različite platforme kao što su Android, iOS, a pruža i mogućnost povezivanja sa Windows platformom u budućnosti. Rešenje razdvaja poslovne i privatne podatke na mobilnom uređaju, te je podržan i od strane vrhunskih proizvođača mobilnih telefona kao što su Samsung, Apple, HTC, LG, Sony, BlackBerry i drugi.

Enterprisemobilemanagement(EMM) jedna je odnajznačajnih tema ovih dana, ne samo zbog brzog razvoja mobilnog poslovanja, već i zbog visoke potražnje za sigurnost privatnih podataka. BlackBerry, kao pionir EMM segmenta, predstavlja pouzdanog partnera s obzirom da poseduje najveću instaliranu bazu i vrhunsku ekspertizu u oblasti zaštite podataka i upravljanja mobilnim uređajima.