U igri The Stanley Parable možete dobiti Steam dostignuće ukoliko naslov ne igrate pet godina

The Stanley Parable je bila jedna od najoriginalnijih i najinteresantnijih igara koje su se pojavile 2013. godine. Zapravo se radi manje o igri, a više o prezentaciji egzistencijalne krize koja navodi na razmišljanje. Igra na Steamu ima veoma pozitiovne ocene, ali je isto tako poznata i po svojim ekstremno teškim i neobičnim dostignućima (achievements).

Najnovije dostignuće u igri, pod nazivom “Go outside”, se zvanično može dobiti ukoliko The Stanley Parable ne igrate pet godina. Objava ovog dostignuća je obavljena preko Twittera, od strane kreatora igre Davey Wredena.Zanimljivo je da, pre nego što je dostignuće i moglo legitimno da se dobije, gotovo 7,4% igrača već uspelo da ga ostvari, a ovo je najverovatnije postignuto preko manipulacije satom na sistemu.

Praktično, dostignuće je odmah dostupno samo onima koji su The Stanley Parable kupili na dan objave i od tada je nisu igrali. Ostali će morati da sačekaju neko vreme kako bi dobili ovo neobično dostignuće. Za ove igrače će biti lakše da ostvare “Commitment” dostignuće, koje zahteva da naslov igraju konstantno tokom 24 sata utorkom.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + nineteen =