Unapredite svoj Android telefon

Tri načina kako da unapredite Android telefon. Sva tri zahtevaju root i postoji mogućnost da neće raditi na svim uređajima. Aplikacije o kojima je reč se mogu naći na Google Play prodavnici.

Root-ovanje telefona vam ovogućava da pristupite sistemskim fajlovima i da ih uređujete. Naravo, uvek postoji mogućnost da nešto krene naopako. Tako da, radite to na sopstveni rizik!

fk

Prva aplikacija na listi je Fanco Kernelkernel kontroliše hardver, tj. spaja hardver sa softverom. Sa ovom aplikacijom ćete moći da kontrolišete mnogo toga kada je hardver u pitanju. Na primer, možete podestiti maksimalnu/minimalnu frekvenciju na kojoj će procesor raditi. Ako ipak, iz nekog razloga ne želite da se igrate sa ovim, možete primeniti neki od već preinstaliranih profila. Možete podesiti boje na ekranu ako vam se trenutne ne dopadaju, ili aktivirati uključivanje ekrana duplim dodirom. Cena aplikacije je 4.46 dolara (oko 485 dinara).

lf

Sledeća na listi je Lightflow. Omogućava vam da svetlo notifikacije promenite u bilo koju boju ukoliko vaš uređaj to i podržava. Pored ovoga, možete podesiti i vibraciju ali i zvono. Cena aplikacije je 2.35 dolara (oko 250 dinara).

ti

Poslednja na listi je Titanium Backup. Aplikacija za bekapovanje svega i svačega – aplikacija, njihovih podataka, podešavanja uređaja… Vraćanje ovih podataka je takođe veoma lako. Cena Pro verzije iznosi 6.4 dolara (oko 700 dinara).

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + seventeen =