Uz ovih pet aplikacija i igara najlakše ćete “ubiti” vreme

Dolazi vreme godišnjih odmora i dugih kolona. Šta raditi kada vam je dosadno? Ove aplikacije su zabavna razbibriga kada jednostavno nemate šta pametnije da radite.

Danas postoje aplikacije za gotovo sve, a mnoge nam žele olakšati život i učiniti nas produktivnijma. Međutim, ponekad dobro dođu i one kojima je cilj potpuno drugačiji – “aplikacije za ubijanje vremena”.

Dolazi vreme godišnjih odmora, dugih kolona na putu za more. Šta raditi kada vam je dosadno? Ove aplikacije su zabavna razbibriga kada jednostavno nemate šta pametnije da radite.

Candy Crush Saga

Retki su oni koji ne znaju za Candy Crush. Ako je ne igrate, verovatno ste dobili zahtev na Facebooku za ovu igricu. S preko 46 miliona mesečnih korisnika, Candy Crush je porazila i planetarno popularni FarmVille. (Android, iOS)

QuizUp

Ova igra je savršena za sve one koji vole sopstveno znanje odmeriti protiv drugih. Morate odabrati temu koja vam je bliska, zatim vas QuizUp nasumice spaja s ljudima iz celog sveta, a možete i izazvati prijatelje na dvoboj. Morate odgovoriti na pitanja vezana za odabranu temu, a pobeđuje onaj ko ima više tačnih odgovora i brže odgovori na pitanja. (Android, iOS, WIndows Phone)

Temple Run 2

Avanturistička igra prepuna zabave. Kako i samo ime kaže, trčite kroz mape i pokušavate izbeći prepreke. Temple Run sa svojim nastavcima je skinut preko milijardu putu širom sveta. (Android, iOS, Windows Phone)

Imgur

Imgur je online aplikacija za slike. To je mesto gde ćete naći hiljade različitih fotografija i gifova koji će vas sigurno nasmejati, a možete nešto i naučiti. Imgur vam dopušta i da komunicirate s ostalim korisnicima, a mnogi ga gledaju kao malu društvenu mrežu. (Android, iOS)

2048

2048 je vrlo zarazna mozgalica, a u njoj razmeštate male ploče s brojevima s ciljem kombinovanja sve do broja 2048. Aplikacija je brzo nakon izlaska postala globalni hit, a Wall Street Journal ju je opisao kao “Candy Crush za matematičare”. (Android, iOS,Windows Phone)

Izvor: B92

Related Post