Viber konačno dobio mogućnost video poziva

Viber je upravo dobio ažuriranje svoje aplikacije za iOS i Android platforme u kome je dodata jedna od funkcija koju su korisnici očajnički tražili u poslednje vreme. Naravno, radi se o mogućnosti za video pozive na mobilnim uređajima sa ovim platformama.

Ovo znači da sada možete da obavite video pozive sa vašim Viber kontaktima, što čini ovaj messenger servis potpuno konkurentnim sa Skype-om. A poznato je da je Skype jedan od najpopularnijih koji omogućavaju video pozive na mobilnih uređajima. Slične Skype-u, i Viber vam omogućava da napravite transfer video poziva sa vašeg mobilnog uređaja i desktop klijenta ovog servisa. Pored ove funkcije, novi Viber je dobio i remont interfejsa koji sada ima drugačiji skup ikonica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Još jedna nova funkcija je mogućnost za korisnike Vibera da kreiraju i šalju kratke video poruke koje se sastoje od animiranog avatara i glasa korisnika, a dodat je i srpski jezik.

Izvor: Benchmark

Related Post

2 Comments on “Viber konačno dobio mogućnost video poziva”

  1. Samo jos da rese problem grupnog chata naime ako vas neko stavi u grupni chat bez vase dozvole onda primate poruke od te grupe hteli vi to il ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 12 =