Viber lansirao novu funkciju – Public Chats

S obzirom da na tržištu trenutno ima veliki broj aplikacija za razmenu poruka koje funkcionišu na više platformi, kreatori ovih aplikacija moraju da smisle funkcije kojima će se pomenute aplikacije izdvajati od ostatka ponude.

Viber je popularna messaging aplikacija, koja korisnicima obezbeđuje i tekstualnu razmenu poruka, ali i VoIP funkcije. Viber je danas lansirao novu funkciju, pod nazivom Public Chats. Viber Public Chats funkcija je trenutno u beta fazi, a CEO kompanije je opisuje kao društveni eksperiment. Ukratko, ova funkcija korisnicima omogućava da prate šta kompanije i osobe od značaja govore u javnosti.

Postoji nekoliko partnera koji će interno popunjavati ove chatove, a među njima su Pixie Lott, Perez Hilton, DJ Paul van Dyk, fudbalski kanal COPA90 i modna kompanija Next Model Management. Za sada, Viber korisnici neće biti u mogućnosti da doprinose javnim chatovima, ali kompanija ističe da će u budućnosti implementirati opciju sa komentarima korisnika. Svi javni chatovi u Viberu će imati prilagođeni URL, a nova opcija se očekuje sa 5.1 verzijom Vibera za iOS i Android.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =