VIP MOBILE D.O.O.: Samsung Galaxy Alpha u Vip ponudi

Beograd, 7. oktobar 2014. godine – Prvi predstavnik novog dizajnerskog pristupa Samsung Galaxy uređajima – smart telefon Alpha – stigao je u Vip ponudu. Ovaj telefon je spoj stila i najmodernije tehnologije upakovane u kompaktno telo sa metalnim okvirom, uz elegantno zaobljene ivice i poleđinu koja je meka na dodir.

Sa manje od 7 mm debljine, Samsung Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja. Telefon ima izuzetan HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kao i naprednu HDR kameru za snimanje i fotografisanje. Galaxy Alpha sadrži popularne funkcije poput Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode a povezuje se i sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

Samsung Galaxy Alpha dostupan je u Vipu u crnoj, a uskoro i srebrnoj boji, po ceni već od 1 dinara u tarifama Smart MAX/Biz Partner Zauvek 4000, kao i uz tarifu Smart 3000 na 12 mesečnih rata od 2.400 dinara putem računa, bez kamate.

Privatni korisnici koji se opredele za kupovinu Samsung Galaxy Alpha uredjaja i potpišu ugovor u trajanju od 24 meseca u odabranoj Smart, Standard i Sigurica tarifi (izuzev MAX tarifa), dobiće popust od 100% na mesečnu pretplatu u trajanju od 3 meseca.

Više informacija na www.vipmobile.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =