Volite Tetris? Ovo će vas zanimati!

Filmske adaptacije video igara su uvek bile, malo je reći, sumnjivog kvaliteta. Većina ovih filmova, poput igara koje prate filmove, nastajali su samo da bi se izvukao još koji dinar od geek publike. Ove godine nas očekuju čak četiri takva filma – Warcraft, Angry Birds, Ratchet and Clank i Assassin’s Creed. Reklo bi se, igre koje imaju sasvim dovoljno priče ili likova da od njih nastane dvosatni film. Ali, šta ako vam kažemo da sledeće godine počinje snimanje Tetris filma?

Tetris The Movie je najavljen kao naučnofantastični triler sa budžetom od 80 miliona dolara. Jedan od producenata filma, Leri Kasanof, bio je producent i prvog Mortal Kombat filma koji među gaming publikom važi za najbolju adaptaciju video igre na filmsko platno, tako da ima nade da Tetris neće biti potpuni promašaj. Da bude još neverovatnije, iako snimanje počinje tek sledeće godine u Kini, studio već ima zeleno svetlo da snimi još dva filma.

Kasanof je vrlo siguran u uspeh ovog filma i najavljuje da neće biti baš ono što očekujemo i da budemo spremni na brojna iznenađenja. Nadamo se ne i loša iznenađenja kao što je bio Pixels.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 6 =