WhatsApp prevara i u Srbiji

Nakon Facebook prevare u Srbiji je aktivna i WhatsApp prevara, koja korisnike te aplikacije (nedovoljno upućene) dovodi u zabludu i na prevaru im uzima novac.

Tokom pregledanja Facebook aplikacije, kada se sa Facebooka prelazi na vest koju je neko podelio ili lajkovao, ili u internet pregledaču pojavljuje se iskačući prozor sa upozorenjem da korisniku ističe WhatsApp pretplata i da će, ako se ne pretplati na novu WhatsApp verziju izgubiti pristup aplikaciji i svim njenim sadržajima. Ovo, naravno, nema nikakve veze sa WhatsApp aplikacijom i korisnike, koji su naivni i nedovoljno znaju o svemu, navešće da putem SMS linka preuzmu novu verziju popularne aplikacije.

wa-prevara1  wa-prevara2  wa-p;revara3

WhatsApp je besplatan i zauvek će biti, tako da je ovo čista izmišljotina jednog od premiju SMS provajdera i ignorišite ovu poruku. Pogledajte galeriju slika i zapamtite o čemu se radi.

Ako pristanete na na ponudu i pošaljete SMS vaš pripejd ili postpejd nalog biće zaduženi za nekoliko stotina dinara svake nedelje, a platićete i prvu poslatu SMS poruku, kao i odjavni SMS sa ovog premijum servisa.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 11 =