Windows 10 korisnici žele opciju da onemoguće Search i Task View tastere

Dve izmene, koje je Microsoft implementirao u Windows 10 Preview, omogućavaju korisnicima da brzo pretražuju web i da lansiraju Task View opciju koja donosi brz pregled aplikacija koje su pokrenute i omogućava izbor one koja je korisniku potrebna samo jednim klikom. Iako se radi o korisnim opcijama, koje svima omogućavaju da određene stvari obavljaju brže, izgleda da nisu svi impresionirani njima, tako da sada ima zahteva da se implementiraju opcije da se ove funkcije onemoguće.

Microsoft je omogućio Windows Feedback aplikaciju, koja korisnicima Preview verzije donosi šansu da iskažu svoje mišljenje u vezi sa aktuelnom verzijom Windowsa 10. U ovom trenutku, Windows Feedback otkriva gotovo 500 ljudi koji su zatražili mogućnost da se onemogući nova Search opcija, kao i Task View iz taskbara. Sa ovakvim stepenom povratnih informacija, velika je verovatnoća da će Microsoft uzeti u razmatranje izmenu ove dve funkcije.

wind

S obzirom da je ovo Windows 10 Preview verzija softvera, povratna informacija korisnika igra ključnu ulogu u oblikovanju finalnog proizvoda, a Microsoft je u nekoliko navrata obećao da će veoma veliku pažnju posvetiti sugestijama korisnika. Ovo znači da će neke od sugestija sigurno biti implementirane u finalnu verziju Windowsa 10, koja se očekuje sredinom 2015. godine.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =