Xiaomi Mi 6 stiže u februaru ili aprilu

Xiaomi već radi na Mi 6 telefonu, pravom nasledniku ovogodišnjeg Mi 5 modela. Xiaomi Mi 6 bi trebalo da bude predstavljen u nekom trenutku tokom prve polovine 2017. godine. Kada će se ovo tačno dogoditi za sada ostaje misterija, a ni najnovije glasine iz Kine ne pomažu u njenom razrešavanju.

Prošlog meseca smo čuli iinformacije da će Xiaomi Mi 6 biti ozvaničen u martu, ali sada neke kontradiktorne informacije sugerišu da se ovo neće desiti. Prema navodima poznatog dojavljivača sa Weibo stranica, telefon će biti objavljen 14. februara, a ova tvrdnja je pojačana i procurelom pozivnicom za prezentaciju.

S druge strane, nekoliko drugih dojavljivača tvrdi da će Xiaomi Mi 6 biti objavljen u aprilu. Ovo odlaganje je, prema navodima, uzrokovano time što Samsung neće biti u stanju da proizvede dovoljnu količinu Qualcommovih Snapdragon 835 čipova za sve dolazeće uređaje.

Naravno, kako nijedna od ovih informacija nije zvanična, treba ih uzeti sa rezervom tako da trenutno ne možemo znati koji vremenski okvir objave Xiaomi Mi 6 telefona je istinit.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =