Xiaomi Mi Mix telefon u prodaji od novembra

Xiaomi je predstavio novi Mi Note 2, koji nudi sve što želite od jednog od najboljih telefona. Ova kineska kompanija je takođe predstavila novi koncept telefon pod nazivom Mi Mix koji prevazilazi sve što je danas dostupno na tržištu. Telefon ima 6.4-inčni ekran. Francuski dizajner Philippe Strack je radio na dizajniranju ovog telefona sa kompanijom Xiaomi.

Kako je prednji deo samo ploča, Xiaomi koristi ultrasonični senzor udaljenosti umesto tradicionalnog senzora blizine. Prednja kamera od 5MP koristi senzor koji je 50% manji od presečnog senzora kamere. Nema slušalice tako da ćete morati da se oslonite na prenosač akustične tehnologije koji prenosi zvuk bez potrebe za prijemnikom.

 

xiaomi-mi-mix-2

Ostale specifikacije su standradne i uključuju Snapdragon 821, 6GB RAM memorije i 256GB skladišne memorije, zadnja kamera od 16MP i 4400mAh baterija. 

Xiaomi kaže da su se dizajniranje i konceptualizacija telefona odužili, tako da će ovaj telefon početi da se prodaje u Kini sledećeg meseca.

Model sa 6GB RAM memorije i 128GB skladišne će se prodavati po ceni od $516, a model od 6GB RAM memorije i 256GB skladišne po ceni od $590.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + ten =