Za koliko možete da prodate vaš Twitter nalog?

Ukoliko vas na popularnoj društvenoj mreži prati veliki broj ljudi, budite sigurni da lepo možete zaraditi od prodaje vašeg profila. U nastavku teksta saznajte i kako je to moguće

Na internetu se mogu prodati najrazličitije stvari. Od raznih polovnih predmeta pa do naloga u online igricama (WoW, LoL…). Međutim, da li ste znali da možete i prodati vaš profil na društvenoj mreži Twitter? Da, dobro ste pročitali, i to je moguće.

Ukoliko vas na popularnoj društvenoj mreži prati veliki broj ljudi, samim tim će i cena profila biti veća. Ako vam je dosadilo svakodnevno tvitovanje, uz pomoć sajta valuemytweets.com, vrlo brzo možete dobiti približnu cenu po kojoj možete prodati vaš profil izraženu u dolarima.

twitter2

Sve što trebate da uradite jeste da odete na ovaj sajt, ulogujete se na vaš profil, i sačekate da se procena završi. Na žalost, Twitter baš i nije oduševljen idejom o prodaji naloga.

Nalozi se uglavnom prodaju na “crnom tržištu”, tako da ne postoji neki poseban sajt koji se bavi tom temom. Ukoliko kompanija otkrije o čemu se radi, vrlo lako se može desiti da vam banuju profil.

Međutim, razne kompanije koje se bave marketingom traže profile koji imaju puno pratilaca, i koji su dosta aktivni na ovoj društvenoj mreži, kako bi najbolje plasirali svoje reklame.

Izvor: Telegraf

 

Related Post