ZA LJUBITELJE SELFIJA: Slikajte se direktno iz Facebook Messenger-a

Sada jednim klikom tokom dopisivanja sa prijateljima na Facebook-u možete napraviti i poslati fotografiju bez potrebe za izlaskom iz aplikacije. Novi update je već dostupan za iOS, a za Android će se pojaviti ove nedelje.

Novi update Facebook Messenger-a dodaje novu mogućnost, a to je korišćenje kamere i pravljenje fotografije direktno iz nje, bez potrebe za izlaženjem iz aplikacije. Sve što je potrebno jeste da se klikne na ikonicu foto-aparata iznad tastature. Moguće je i prebacivanje na prednju kameru zbog pravljenja selfija.

Kada završite sa slikanjem dovoljan je jedan klik kako biste fotografiju poslali prijateljima na ovoj društvenoj mreži. Ova opcija znatno ubrzava deljenje slika sa prijateljima, a ovo je samo još jedan primer koliko su one sastavni deo svih aplikacija za razmenu poruka.

Još jedna od mogućnosti je slanje i video zapisa. Mana svega ovoga je ta što ne postoji mogućnost editovanja fotografija, ali će zato korisnici uvek biti unutar konverzacije jer nema razloga za izlazak iz nje kako bi poslali sliku.

Novi update je trenutno dostupan za iOS, a ove nedelje se očekuje pojavljivanje i na Android marketu.

Izvor: Telegraf

Related Post