Zakrivljeni ekran, uz kameru za “selfi”

LG Electronics (LG) izazvao je mnogo pažnje sa zakrivljenim smart telefonom G Flex 2, koji se odnedavno prodaje i u Srbiji.

Unutar zakrivljenog tela G Flex 2 telefona, ugrađen je Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, koji prikazuje neverovatno oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla. Glavni “krivac” za napredne funkcije ovog uređaja je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810, zahvaljujući kojem ovaj telefon ima performanse podjednako impresivne kao i njegov dizajn. Self Healing zadnja maska čini da tragovi i ogrebotine od svakodnevne upotrebe nestanu za samo 10 sekundi, dok Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3.000 mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata.

Zarad boljeg korisničkog iskustva, G Flex 2 poseduje Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje savršenih “selfi” fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1,5 metara, idealno za one koji fotografišu “selfi” štapom. Ova opcija omogućava proveru poslednje fotografije koja je napravljena, i to odmah nakon fotografisanja, dok Glance View prikazuje ključne informacije kao što su vreme, poruke ili propušteni pozivi, jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana, čak i kada je on isključen.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + twelve =