ZARADILA 45 MILIONA! Evo zašto su Kim proglasili jednom od NAJUTICAJNIJIH osoba u TEHNOLOGIJI!

Kim Kardašijan, na svojoj listi dostignuća, može da doda još jedno – našla se na naslovnoj strani magazina “Forbes”, kao jedna od najuticajnijih osoba kada je mobilna tehnologija u pitanju.

Razlog za ovaj uspeh jeste njena mobilna igrica koja je rijaliti zvezdi donela zaradu u iznosu od 45 miliona dolara. Igrica se zove “Hollywood”, a njena poenta jeste oponašanje poznatih i put i probijanje ka vrhu.

Mada igrica može delovati površno, zarada svakako ne može, jer je “Hollywood” preuzet sa interneta 45 miliona puta i doneo ukupnu zaradu u iznosu od 160 miliona dolara. Od te ukupne cifre, žena Kanje Vesta je stavila u svoj džep “skromnih” 45 miliona.

Mada je cifra prilično impresivna, Kim je bila prilično skromna i, uz fotografiju, napisala:

Such a tremendous honor to be on the cover of @forbes! I never dreamed this would happen and know my Dad would be so proud. #NotBadForAGirlWithNoTalent ????????

Фотографија корисника Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

– Kakva neverovatna čast biti na naslovnoj strani časopisa “Forbes”! Nisam ni sanjala da ovako nešto može da mi se desi i znam da bi moj tata bio ponosan na mene.
Za sve one koji su je kritikovali, kada su njeni poslovni uspesi u pitanju, dodala je i hešteg “Nije loše za devojku bez ijednog talenta”.

Međutim, uprkos velikom uspehu, Kim se nije olako odlučila na ovaj poslovni potez. Rekla je kako je muž podržao, ali da je imala i nedoumice:

– Pitala sam se da li će ljudi zaista želeti da oponašaju moj život. Onda me je tehnologija veoma zaintrigirala. Provodila sam dosta vremena u San Francisku i shvatila sam da je to novo poglavlje u mom životu i nešto na šta zaista želim da se fokusiram.

Možda ovo znači da još sličnih stvari možemo očekivati od rijaliti zvezde.

Related Post