10 besplatnih Android aplikacija koje morate imati II

1. Avast Mobile Security

avastAvast je postao poznato ime kada su u pitanju desktop antivirus softveri, a od sada je dostupan i u verziji za pametne telefone i tablete.

Avast Mobile Security može da vas zaštiti od opasnih aplikacija, informiše o njihovim dozvolama, pa čak i pomogne da pronađete izgubljeni telefon. Ovo je sigurno najbolji antivirus za Android koji se trenutno može naći.

 

2. InCall Recorder

recordernCall Recorder je besplatna aplikacija za snimanje, kako poziva, tako i klasično snimanje glasa. Mnogi se slažu da je ovo najbolja aplikacija za snimanje razgovora do sad, a za to ima više razloga.

InCall Recorder ispunjava gotovo sve zahteve: Ova aplikacija omogućava potpunu kontrolu snimljenih poziva, moguće je smanjiti veličinu audio fajla, postoji opcija automatskog snimanja svih poziva, i filter za poboljšanje snimljenog audio zapisa.

InCall Recorder je 2 u 1 aplikacija, koja pruža mogućnost snimanja kvalitetnog MP3 zvuka razgovora, a po potrebi može biti i diktafon. Kada je snimanje poziva u pitanju, moguće je odabrati između dva režima snimanja- manuelno ili automatsko snimanje svih poziva/ razgovora.

3. Contact +

contactContact + je zaista korisna aplikacija koja povezuje Facebook, Twitter i WhatsApp aplikecije u jednu i  omogućava vam da šaljete besplatne i regularne tekstulane poruke, a da pritom ne morate da prelazite iz aplikacije u aplikaciju. Ovo ne sumnjivo štedi dosta vremena. Contatct + takođe, vrši auto-sync, tako da više nećete zaboravljati na rođendane vaših prijatelja, a nećete biti uskračeni ni za fotografije, jer se sinhronizacija vrši i sa Google-om. Ovo doduše može biti i negativna strana jer može dosta da utiče da potrošnju baterije. U svakom slučaju, Contact + je odličan za povezivanje sa ljudim do kojih vam je stalo.

4. TeamViewer

teamKad smo već kod povezivanja, ne sme zaboraviti na TeamViewer. Razumete se u računare i zbog toga često imate potrebu da ga nekome namestite:).  Ovde je često problem što taj neko ne ume ni da vam objasni tačno šta mu ne radi, i uštedeli biste dosta vremena samo da možete da bacite pogled. A zamislite da to možete namestite direktno sa vađeg telefona! Teamviewer je moćna aplikacija sa kojom možete jako jednostavno da se nakačite na računar, čime dobijate sliku celog desktopa i imate potpun pristup računaru kao da sedite za njim. Besplatna verzija ima sve funkcije samo se ne sme koristiti komercijalno.

5.Compass

compassDa li se ponekad osećate kao da ste izgubili kompas? Aplikacija Compass možda ne može da reši baš sve vaše probleme, ali ako ništa drugo bar može da vam ukaže na to gde se koja strana sveta nalazi. Možete čak izabrati nekoliko tipova kompasa, starinski, digitalni, GPS i noćni mod. Takođe možete sačuvati više lokacija kao što su na primer kuća, posao, posao, kuća 😆 , škola, restoran, ili već neka druga lokacija po vašem izboru.

6. Kurs Evra

kursevra-androidMožda ćete reći da smo pristrasni što smo stavili aplikaciju sa Našeg sajta, ali to je zato što nam se može! Salu na stranu od ogromnog broja aplikacija koje pokazuju “kurs evra” na androidu ni jedna ne radi:) ili je prikazan kurs od pre 7 ili mesec dana. Ova aplikacija provereno pokazuje srednji kurs prema Narodnoj banci Srbije. Ova jednotsavna aplikacija omogućiće vam brzo i u bilo kom momentu da saznate kurs i da preračunate evre sa dinarima i vidite koliko vam (nije) ostalo pri kupovini. Preuzmite besplatno ovu aplikaciju sa našeg sajta.

7. Business Card Share

cardUz pomoć ove aplikacije moćićete brzo i lako da delite odabrane podatke iz vaše vizit karte. Takođe, veoma lako ćete kreirati vaš profil i samo jednim klikom poslati vaše podate na željenu adresu. Ovo znači da više nema nošenja kartica po džepovima, kao ni zaboravljanja istih jer sada možete deliti vaše vizitke putem SMS-a, MMS-a, Email-a, QR Code-a, NFC-a , ili Bluetooth-a. Zvuči jako zgodno, zar ne?

 

 

8.CamScanner

scannerCamScanner svaki smart telefon pretvara u pravi skener uređaj. Savršen je alat za skeniranje, sinhronizaciju, editovanje, šerovanje, menadžment dokumenata. On omogućava brzo i lako pristupanje web dokumentima, skenianje dokumenata, optimizaciju kvaliteta, pretragu dokumenata, napredno editovanje, menadžment, sinhronizaciju, share i upload. Takođe, CamScanner podržava korišćenje Google Drive-a, Dropbox-a, i Box.com-a. Sa njim možete skenirati bilo koju vrstu dokumenta, bilo da je u pitanju, ugovor, vizit karta, račun, knjiga, skripta, sertifikat, pozivnica, itd.

9.Call Blocker

callSvi mi imamo nekog stalkera koji uživa da nas maltretira SMS porukama i telefonskim pozivima, a poneki čak voli i da promeni glas, da bi zvučao kao baba-seljanka, dahće u slušalicu i zviždi- gledao je suviše loših filmova, razume se, ali i tome je došao kraj! Call Blocker će vam pomoći da dosadnjakoviće i manijake držite podalje, tako što ćete ih onemogućiti da dobiju ono što žele, pa možda i zapadnu u duboku depresiju jer više neće moći da vas zovu i smaraju. Bilo bi suvišno bilo šta dodati, osim da vas Call Blocker štiti 24/7 od neželjenih poziva i poruka.

10. iGO

igoiGO Android navigacija ne samo da omogućava, tradiconalni 2D prikaz mape, već podržava i 3D prikaz okruženja. Takođe, u željenu rutu, moguće je uneti i srednju iliti usputnu tačku, kao i pozvati POI (tačka interesovanja), ako je pozivanje datog broja omogućeno. Da bi ste download-ovali iGo za Android potreban Vam je uTorrent.. Nakon instalacije uTorrenta potrebno je da kliknete na download dugme ispod koje ce vas odvesti na stranicu za download. Download pokrecete preko “Get this torrent” linka pored kojeg stoji ikonica magneta. Izbegavajte ostale Download opcije na PirateBay sajtu!

Related Post