5 najboljih besplatnih fitnes aplikacija

Svi smo svesni cinjenice koliko su vezbanje i zdrava ishrana vazni za nas organizam. Ukoliko spadate u grupu ljudi koji vode racuna o svom fizickom i psihickom zdravlju organizma, a potrebna vam je sto jednostavnija organizacija i vodjenje evidencije o ishrani i rezimu vezbanja, predstavljamo Vam po nasem misljenju neke od najboljih aplikacija koje ce Vam pomoci u tome.

 1. Moves

moves

Ova aplikacija prati Vase svakodnevne aktivnosti, a sve sto je potrebno je da telefon nosite u torbi ili dzepu.

Jednostavnog je dizajna, izuzetno pregledna, a pruza Vam razne mogucnosti, izmedju kojih su i snimanje dnevnih setnji, trcanje, voznja biciklom. Mozete je koristiti kako biste organizovali svakodnevne rutine, a takodje je i mozete povezati sa drugim aplikacijama.

2. Calorie Counter

cc

Calorie Counter je aplikacija koja jednostavno predstavlja brojac kalorija.

Ukoliko pokusavate da smrsate, ova aplikacija ce Vam pomoci u tome prateci svaki Vas napredak, predvidjajuci tako koliko Vam je potrebno kako biste postigli zeljeni cilj.

Sadrzi jednu od najvecih baza sa vise od 3 000 000 namirnica, kako bi umesto Vas u svakom trenutku izracunala koliko kalorija ste potrosili, a koliko uneli odredjenog dana.

 

3. Endmondo Sports Tracker

end

Trkaci, biciklisti, dzogeri i obicni hodaci sirom sveta koriste ovu aplikaciju.

Meri sve vazno: vreme, predjeni put, brzinu, visinsku razliku i sve podatke uredno belezi. Integrisana je sa Google Mapama i prema navodima korisnika jedna od najboljih aplikacija ovog karaktera. Prati rad Vaseg srca, broji potrosene kalorije, a mozete se i povezati sa ostalim korisnicima, kako biste delili sa njima iskustva i savete.

 

4. RunKeeper

rk

Jos jedna sportska aplikacija koja Vam pomaze da odrzite telesnu formu.

RunKeeper Vam pomaze da pratite fizicke aktivnosti, ukljucujuci pracenje pretrcane udaljenosti, ritma srca i sagorevanje kalorija.

Kao i kod Endomndo Sports Tracker-a, skicira predjeni put, zatim ga prikazuje na mapi i deli aktivnost sa vasim prijateljima, a slike su geotagirane.

Od drugih mogucnosti valja izdvojiti opciju definisanja ciljanog ritma, izradu vezbi sa intervalima, a ono sto treba imati na umu jeste da aplikacija trazi koriscenje GPS-a, cime se povecava potrosnja baterije.

Podrzava veliki broj sportova, a u pro verziji moguce je cak pratiti uputstva i savete virtuelnog trenera.

 

5. Virtuagym Fitness Home & Gym

vg

 

Pomocu ove aplikacije, kreirate svoj besplatni onlajn profil i tako dobijate pristup sa programom od preko 800 vezbi.

Vezbe vam se prikazuju u 3D demonstracijama, Vas profesionalni trener je sarmantni Bred Fit, a pronalaskom odgovarajucih vezbi potrebno je da izvrsite sinhronizaciju kako bi vam vezbe bile dostupne kod kuce ili u teretani.

Unosenjem krticne na telefon svoje kriticne tacke tela, prikazuje vam se preko 50 vezbi za tu regiju, koje ce vam pomoci da brze i laske organizujete svoj trening.

 

Related Post