VIBER

Viber vam omogucava da potpuno besplatno razgovarate, saljete poruke i razmenjujete slike sa prijateljima sirom planete.

Dostupan je na svim Android uredjajima (osim od skoro u Srbiji), kao i na ostalim smart telefonima. Potrebno je samo da osobe sa kojima zelite da kontaktirate, takodje, imaju ovu aplikaciju na svom telefonu, kao i pristup internetu.

Automatski vam se prikaze ko od vasih prijatelja na svom telefonu ima instaliran Viber.

Odnedavno ova aplikacija nije dostupna na Google marketu za Srbiju sta konkretan razlog ne znamo (necemo da pokazujemo prstom na mobilne operatere ili da pravimo nove zavere🙂 medjutim moguce je da preuzmete direktno sa naseg sajta klikom na download dugme ispod.

Najlakse je da telefonom otvorite nas sajt jel ce se onda Viber aplikacija download-ovati direktno na vas telefon tako da ne morate da prebacujete sa racunara na telefon aplikaciju.

UPDATE: Aplikacija je trenutno nedostupna u Srbiji za razgovor, dok razmena poruka i dalje funkcionise.
P.S. Koristite Skype za android ako zelite da razgovarate besplatno

Related Post

2 Comments on “VIBER”

  1. U kom smislu besplatno kad ti treba internet veza koju placas ako ne ides preko wifi-ja koji je otvoren-javan-dzabe-free?
    A ako kojim slucajem ides preko provajdera (vip-mts-telenor) koliko moze da kosta 1 min. razgovora?

    Sasvim je ok sto ne moram da se registrujem da bi ostavio komentar jer registracija smara a i captcha je normalan-vidljiv a ne kao kod nekih gde moram lupu da koristim?

  2. Pa ne moze nista za dzabe 🙂 uostalom mislim da nije cilj da skroz ne placas nista, sto je opet izvodljivo ako svi tvoji kontakti koriste viber a imas stalan pristup internetu, danas skoro svi imaju wifi kod kuce , a gomila se i broj otvorenih hotspot-ova na javnim mestima

    koliko sam video postoje i FB komentari gore 🙂 QL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + fourteen =