Aplikacije koje će vam olakšati svakodnevnicu

Brže, pametnije, a jednostavnije. Ove aplikacije imaju to sve, ako ne odjednom, onda bar u jednom prevladavajućem segmentu, a pri tome su i besplatne.

Tehnologija postoji da bi nam olakšala život, skratila put do informacija i pomogla da budemo brži i učinkovitiji. Upravo to veoma dobro radi ovih pet aplikacija:

1. Timeful

timeful

Kalendar i ‘to do’ lista nisu ništa novo, ali ova aplikacija, trenutno dostupna samo za iOS, sadrži algoritam koji uči naše navike i s vremenom nam sugeriše kako učinkovitije provoditi vreme i obavljati stvari.

2. Humin

humin1

Idealan za sve one s ubrzanim životnim tempom koji pamte lica ali ih baš ne uspevaju smestiti u kontekst. Aplikacija prema telefonskom broju skenira kontakte i omogućava pretraživanje ključnih pojmova vezanih za osobu. Dostupno za iOS i Android

3.  AudioShot

audio

Šaljite muziku prijateljima na chatu s bilo kog servisa kroz ovo proširenje za iOS tastaturu.

4. Wiper

wiper

Aplikacija za sigurnije čavrljanje koja nudi opcije brisanja istorije razgovora s obe strane od sada omogućava i operacije Bitcoinom – slanje, primanje i pohranjivanje kao poruke. Dostupno za iOS i Android

5. Do

do

Iz fabrike IFTTT recepata dolazi jednostavni Do, aplikacija-dugme koja jednim pritiskom pokreće izvršavanje do tri uzastopne radnje. Dostupno za iOS.

Izvor: B92

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + three =