Aplikacije koje čuvaju tajne

Opreznost u digitalnom svetu je dragocena. Lukavo čuvanje materijala koji nam mogu naštetiti, kao što su, recimo, eksplicitne fotografije danas je itekako preporučljivo.

Predlažemo vam nekoliko aplikacija koje brzo i lako možete preuzeti sa neke od postojećih platformi.

KeepSafe

5

Osnovna aplikacija za Android uređaje. Jednostavan sistem lozinke kojom možete sačuvati svoje slike, video klipove i ostale medije. Ima još dodataka koji se mogu nadgraditi u podešavanjima aplikacije.

Private Photo Vault

4

Ova aplikacija omogućava da spakujete sav sadržaj u nju i da ga zaštitite lozinkom. Ono što je čini drugačijom od drugih aplikacija je mogućnost „hvatanja“ razdoznalih ljudi. Naime, aplikacija ima dve dodatne funkcije: izveštaj „provale“ i „mamac“ lozinke. Tako da kada neko pokuša da se uloguje u vaš privatni sef, prednja kamera će tajno fotografisati „provalnika“ i sačuvaće GPS lokaciju. Tako da ćete znati ko i gde je pokušao da vidi tajni sadržaj.  Dostupna za iPhone uređaje.

PhotoVault

3

Dizajnirana samo za čuvanje medija. Razlikuje se od ostalih aplikacija zato što ima tajnu i javnu sekciju, pa sami birate privatnost svojih albuma.

Vaulty

2

Aplikacija u kojoj možete pored čuvanja fotografija i da ih editujete i obrađujete. Uz mogućnost višestruke zaštite lozinkom. I ova aplikacija uključuje fotografisanje svih ljudi koji pogrešno unesu lozinku ili pokušaju nedozvoljeno da zavire u sadržaj.

KYMS

1

Kameleon aplikacija. Slika ikonice koja stoji na telefonu je digitron, tako da ste bezbedni. Čak i kada se pokrene aplikacija mora se u digitron uneti četvorocifrena lozinka da bi se pristupilo skrivenim fajlovima. Ono što je zaista razlikuje od prethodnih aplikacija je multifunkcionalnost. Možete sakriti PDF formate, Word i Exel dokumenta, Power Point prezentacije i sve što vam je dragoceno.

Izvor: PC Press

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + three =