Aplikacije otkrivaju ko bi seks sa vama

Mobilni telefoni su postali ekstenzija života i korisnici su navikli da uz pomoć njih završavaju veliki broj poslova. S druge strane, online dating odavno postoji, tako da je pojava aplikacija za upoznavanje samo nastavak evolucije muvanja.

Kakvo god vaše mišljenje bilo o njima, svuda su oko nas i veoma su popularne.

Skout

01

Jedna od najvećih svetskih platformi za muvanje ima preko pet miliona korisnika. Ona omogućava pregled aktivnih korisnika u blizini i ukoliko se poklopite po interesovanjima, možete započeti dopisivanje. Postoji nekoliko načina za uspostavljanje komunikacije, a sama aplikacija pomaže onima koji su stidljivi.
OS: Android, iOS
Veličina: 10 MB

HowAboutWe

02

Tim koji stoji iza ove aplikacije “garantuje vam” da ćete sigurno imati sastanak ukoliko koristite ovaj softver. Radi na sličan način kao Tviter, odnosno korisnici postavljaju statuse koji počinju sa “Mogli bismo da…”. Ukoliko ste kreativni i zanimljivi, drugi korisnici mogu da se slože sa vašim predlogom i na taj način dalje nastavljate komunikaciju.
OS: Android, iOS Veličina: 13 MB

 

Tinder

03

Veoma jednostavna aplikacija koja zahteva pristup vašem Facebooku (samo uzima podatke o lokaciji i prijateljima, ne postavlja ništa). Skenira osobe suprotnog pola u vašoj blizini i daje mogućnost ocenjivanja. Ukoliko vam se dopadne neko, označite ga pozitivno i ukoliko ta osoba ima isto mišljenje o vama, dobićete mogućnost povezivanja
OS: Android,iOS
Veličina: 10 MB

Bang with friends

04

Poprilično direktna aplikacija koja omogućava korisnicima da provere ko bi od njihovih Facebook prijatelja želeo sa njima da spava. Na sličan način kao i Tinder anonimno dozvoljava pregled liste prijatelja i traži odgovor na pitanje “da li biste spavali sa njom/njim”. Ukoliko vam se poklope interesovanja dobićete notifikaciju, a onda je ostalo na vama.
OS: Android Veličina: 7 MB

Izvor: 24 sata

Related Post