Avast Mobile Security: Antivirus za Android

Avast je postao poznato ime kada su u pitanju desktop antivirus softveri, a od sada je dostupan i u verziji za pametne telefone i tablete.

Avast Mobile Security može da vas zaštiti od opasnih aplikacija, informiše o njihovim dozvolama, pa čak i pomogne da pronađete izgubljeni telefon. Ovo je sigurno najbolji antivirus za Android koji se trenutno može naći.

Da bi ste aktivirali Avast, potrebno je da se registrujete i nakon toga će početi instalacija. Avast neće zatrpavati vaš email i telefon spam porukama i odlična je real-time zaštita od virusa. On takođe može da skenira sve aplikacija odmah nakon preuzimanja, u potrazi za virusima i invazivnim dozvolama.

01020304

Opcije je veoma jednostavno podesiti, zahvaljujući sjajnom interfejsu. Avast antivirus čak može i da filtrira neželjene (spam) pozive, i da vam pomogne da pronađete izgubljeni gadget.

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za Android i za to postoji dobar razlog. Avast Mobile Security  pruža sve karakteristike i performanse koje se i očekuju i bio bi još bolji kada za korišćenje ne bi bila potrebna registracija.

Related Post