“Belgrade going out” aplikacija – informacije i rezervacije na jednom mestu

Beograd je odnedavno bogatiji za “Belgrade going out” besplatnu aplikaciju za mobilne telefone koju koriste Android i IOS platforme i koja upotpunjuje turističku ponudu Beograda.

Internet portal www.hot-spot.rs je autor ove aplikacije koja predstavlja najpopularnije ugostiteljske objekte Beograda i omogućava korisnicima da rezervišu svoja mesta u njima – jednostavno, brzo i besplatno.

Aplikacija “Belgrade going out” ima srpsku i englesku verziju i nudi pregled svih popularnijih beogradskih klubova, barova, restorana i kafana sa osnovnim informacijama o njima (opis, adresa, mapa, radno vreme, starosna granica, kodeks oblačenja, fotografije…), kao i pregled dešavanja u njima. Dešavanja su izlistana po danima, a preuzeta su sa kalendara sajta www.hot-spot.rs koji je trenutno najažuriraniji kalendar takve vrste i koji se u kontaktu sa menadžerima lokala svakodnevno dopunjuje. Sve ipak ne ostaje na pukom pružanju informacija kao kod većine sličnih aplikacija – “Belgrade going out” je interakivni sistem povezan sa rezervacionim timom sajta www.hot-spot.rs, tako da se za sva izlistana dešavanja, kao i za sve navedene lokale, na veoma jednostavan i brz način može izvršiti besplatna rezervacija.

Pored ovih pogodnosti, u okviru aplikacije se nalazi galerija fotografija sa poslednjih dešavanja u gradu, kao i turističke ture koje se nalaze u ponudi sajta www.hot-spot.rs – od krstarenja Dunavom i Savom, preko iznajmljivanja katamarana i čopera, do obilaska svih značajnijih lokacija na teritoriji Beograda. Ovo je posebno značajno za strane turiste kojima je dovoljan samo njihov android telefon da organizuju slobodno vreme, izlaske i obilaske grada – bez nepotrebnih i dugih telefonskih razgovora i iscrpljujuće pretrage za kontaktima lokala u kojoj treba izbeći posrednike koji žele dodatno da zarade na strancima tako što će im višestruko skuplje naplaćivati usluge ugostiteljskih objekata i turističkih vodiča. Sve se nalazi na jednom mestu – svi lokali i informacije, kao i usluga rezervisanja. I sve to je moguće obaviti u pokretu, u bilo koje doba dana!

Usluge koje nudi “Belgrade going out” su besplatne i, što je isto tako važno, u potpunosti pouzdane. Rezervaciona ekipa Hot Spota automatski prima sve pristigle upite i u najkraćem roku ih obrađuje. Korisnik dobija povratni odgovor kako bi znao da “Belgrade going out” nije samo statična aplikacija, već da iza nje stoji tim ljudi koji se neprestano bavi njihovim zahtevima. Za najpopularnije lokale korisnik dobija informaciju da će zbog prebukiranosti objekta biti potrebno više vremena za rezervaciju.

Aplikacija “Belgrade going out” se može besplatno preuzeti sa “Google play store” za Android, odnosno sa “Apple store” za IOS telefone.

Izvor: Press online

tom talking cat 2 free android game download

Related Post