Bolt: Instagram aplikacija za dopisivanje

Društvena mreža Instagram predstavila je novu aplikaciju nazvanu Bolt, koja bi trebalo da bude pandan popularnom servisu Snapchat i Viber-u.

Ova aplikacija je još uvek u test fazi i za sada je dostupna u samo u tri države, Novom Zelandu, Singapuru i Južnoj Africi. Poput Snapchata omogućava korisnicima slanje video snimaka, fotografija i teksta koji nestaje posle nekoliko sekundi.

Iako nije dostupna za download u Srbiji i većini drugih tržištva Android market Vam oogućava da je preuzmete i koristite. Ako imate prijatelje u inostranstvu koji koriste ovu aplikaciju ovo će Vam svakako biti od koristi.

bolt appbolt app screenBolt-7

Da bi ste instalirali aplikaciju potrebno je da uradite download i pokrenete instalacioni fajl sa Vašeg telefona. U opcijama telefona mora biti čekirano “Allow installation of applications from unknown sources” što se zavisno od verzije Androida može nalaziti na različitim mestima u podešavanjima. Ako preuzimate direktno preko telefona pošto je aplikacija okačena na gdocs, potrebno je da se ulogujete prvo na gmail nakon čega će započeti download aplikacije.

Related Post