DALJINAC: U 3 koraka gledajte veliki broj DOMAĆIH I STRANIH TV KANALA preko interneta

Televizija preko interneta nikada nije bila bliža korisnicima nego što je danas, a sve zahvaljujući novom TV servisu Daljinac.

Daljinac svim svojim korisnicima nudi veliki broj domaćih i stranih kanala, a glavna prednost mu je ta što je dostupan na velikom broju različitih platformi.

Tako televiziju možete gledati preko Android aplikacije Daljinac za pametne telefone i tablete, na desktop i notebook računarima, na Android TV Box-evima i televizorima, ali i putem internet pretraživača na iPhone i iPad uređajima.

Daljincu se može pristupiti putem adrese www.daljinac.rs, neodlazeći sa Telegrafa putem direktnog linka (prikazano u fotografiji ispod), ali i preko Telegraf Android aplikacije.

Daljinac-za-tekst-fokta

Pretplata za TV servis Daljinac košta 300 dinara sa PDV-om i važi sedam dana od trenutka uplate, a veliki broj domaćih i stranih kanala dostupno je za gledanje odmah od trenutka plaćanja.

Daljinac je moguće platiti SMS-om, PayPal-om i kreditnim karticama, a pored toga što je platforma prisutna na velikom broju različitih uređaja, istakli bismo i to da je za neometano gledanje bez prekida potrebna prilično mala brzina interneta od svega 256 kb/s.

daljinac-tv1

Android aplikaciju Daljinac besplatno možete preuzeti OVDE, a uskoro će se pojaviti i iOS verzija.

Više informacija o TV servisu Daljinac pogledajte na daljinac.telegraf.rs.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − five =