Domaća aplikacija za čuvanje svih kontakata

Keeper je jednostavna i besplatna aplikacija, koja će sačuvati kontakte iz vašeg imenika zauvek. Možete koristiti Android, Iphone ili Windows phone, dovoljno je samo da se registrujete i jednim klikom obezbedite da vaši kontakti budu na sigurnom.

Ukoliko izgubite telefon, dovoljno je samo da instalirate Keeper I vaši kontakt će se veoma brzo naći u imeniku novog telefona. Ukoliko zamenite telefon Keeper vam daje mogućnost jednostavnog prebacivanja kontakata na novi telefon.

Moguće je vršiti prebacivanje kontakata sa telefona na telefon bez obzira na operativni sistem (Android, IOS, WindowsPhone). Takođe možete čuvati kontakte sa više različitih telefona na jednom mestu I importovati ih u bilo koji telefon.

keep1

Kontaktima se može pristupiti direktno u cloud-u (brisanje, editovanje,deljenje sa prijateljima). Svojim kontaktima možete pristupiti sa bilo kog telefona (Android, Iphone ili Windows phone) na kome je instalirana Keeper aplikacija. Ovakav način rada obezbeđuje da se aplikacija koristi kao klasičan phonebook na bilo kom telefonu bez potrebe da se kontakti ubacuju u sam imenik telefona.

Aplikaciju je razvila domaća kompanija Lumira I stalno se radi na njenom usavršavanju. Trenutno je koristi više od 5. 000 korisnika iz celog sveta, sa tendencijom svakodnevnog rasta. Možete je instalirati direktno sa sajta odakle linkovi direktno vode u Google play, Apple store ili Windows store.

Izvor: Blic.rs

Related Post