Drunk Mode: Nema više pijanih poruka bivšima

Kada se probudite mamurni – to je dovoljno loše, ali kada pogledate u svoj telefon i vidite da ste tokom noći “ludovanja” slali poruke i zvali bivšeg partnera, sigurno će vam biti još gore. No, u savremenom dobu, kao za sve, tako i za takve stvari postoji rešenje – aplikacija Drunk Mode.

Svi koji imaju pametne telefone, ali i problem s tim da zovu bivše partnere kada popiju koju čašicu više, sada na vrlo jednostavan način mogu izbeći sramotu.

Aplikacija Drunk Mode, za iPhone i Android, onemogućuje slanje poruka i pozive određenim kontaktima – do 12 sati od uključivanja aplikacije.

drunk

Takođe, aplikacija omogućava da “pratite” preko GPS-a svoje prijatelje koji imaju običaj da se “zagube” tokom noćnih izlazaka, a tu je i opcija breadcrums – koja će vam ujutro odgovoriti gde ste sve te noći bili.

drunk1

Kreator aplikacije je Džošua Anton, a ideju je dobio nakon što mu je jedna devojka poslala poruku sa sadržajem koji nikada ne bi poslala da je bila trezna.

Prva verzija aplikacije Drunk Mode je objavljena još 2013. godine, a sada je nadograđena. Najavljuju se još neke izmene i dodatne mogućnosti.

Izvor: N1

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =