Exit virtuelni vodic za bine – Hangtapp

Leto je uveliko stiglo, festivali na otvorenom privlace veliki broj ljudi, a onaj najveci i nesumnjivo najpopularniji svakog dana je sve blizi.

Izlazeci u susret Exit-u na Google Play Prodavnici osvanula je sasvim nova i potpuno drugacija aplikacija – Hangtapp.

Koristeci Augmented Reality kao svoj najjaci adut, Hangtapp ce vas voditi kroz bine Exit-a i ljude oko vas, dajuci tako sasvim novu dimenziju  aplikacijama ovakvog tipa.

hangtapp

Nakon instalacije, pred vama je mogucnost logovanja kao nov korisnik ili putem vaseg Facebook profila, a zatim je i neophodno omogucavanje GPS-a (lokacije) na vasem telefonu. Nakon toga, klikom na Exit 2015 opciju, sacekajte da se radar stabilizuje i pokazace vam se sve bine oko vas i tako cete moci da osetite svu snagu Hangtapp aplikacije.

hangtapp2

Kako smo nezvanicno saznali, aplikacija koja ce imati karakter drustvene mreze, sa svojim punim mogucnostima i opcijama bice lansirana u septembru, zato je nemojte brisati iz vaseg telefona nakon zavrsetka Exit-a, jer vas ocekuje veliko azuriranje.

hangtapp3

Hangtapp aplikacija razvijana je od strane domacih developera, cime je jos jednom dokazano da nasi programeri imaju mnogo toga da ponude trzistu koje iz dana u dan raste. Aplikacija je besplatna i mozete je preuzeti putem Google Play Prodavnice.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − three =