Fitness Buddy

Fitnes Buddy je besplatna aplikacija, koja se praktično ponaša kao fitnes instruktor, pružajući 300 vežbi i treninga. Ova aplikacija je zaokupila mnogo pažnje, pa je čak preporučena i u EPSN magazinu, kao i u mnogim drugim.

U pitanju je besplatna verzija, koja pruža preko 300 vežbi, i za svaku od njih daje detaljne instrukcije, kao i fotografije istih. Tu je takođe i niz treninga i animacija koje pomažu da se vežbe izvode na pravilan način i što pre uđe u rutinu. Ako nekome ovo nije dovoljno, postoji i verzija sa preko 1700 vežbi, praćenjem telesne mase, HD video zapisima i još dosta dodatnih funkcija. Ovu verziju je takođe moguće preuzeti na Google Play-u, ali za nju je potrebno izdvojiti 1,99$.

Cela ideja ove aplikacije je da promenite dosadašnji režim i, žargonski rečeno, uđete u trening, koji sadrži ogroman izbor vežbi. Na taj način, bićete u situaciji da promenite stvari u svoju korist, odnosno u korist kondicije i zdravlja. To ne samo da trening čini interesantnim, već je i dobro za motivaciju, jer šta je bitnije od zdravlja?

Fitness Buddy sadrži uputstva za vežbe sa tegovima, medicinskim loptama, kuglama i mnogim drugim spravama za vežbanje. Vežbe su podeljene u kategorije, tako da možete da birate na kom delu tela ćete raditi. Od vas zavisi da li će to biti leđa, grudi, ramena, ruke, donji deo tela ili ćete se pak orjentisati na kardio trening.

Ponekad je potrebno samo malo raznovrsnosti da se trening učini interesantnim, pa samim tim i bude bliže željenom cilju, a ova aplikacija upravo to nudi.

01020304