Foodpanda lansirala aplikaciju sa online plaćanjem

Foodpanda, vodeći svetski online servis za naručivanje hrane, koji je nedavno otvorio svoje predstavništvo u Srbiji, sada ima i novu verziju aplikacije za brže i lakše naručivanje hrane. Poboljšana verzija dostupna je na iOS, Android, Windows Phone i Nokia platformama i poseduje mogućnost online plaćanja porudžbine. Pored ove funkcionalnosti, korisnici mogu jednostavno da pristupe menijima svih restorana sa kojima Foodpanda sarađuje, a kojih ima preko 30.000 u svetu.

Foodpanda portal omogućava korisnicima da odaberu lokalne restorane i poruče svoje omiljeno jelo putem web-a ili aplikacije, ali i da ostave komentare vezane za proces naručivanja, brzine isporuke, kvalitet hrane i ukupni utisak. Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine. Aplikacija omogućava filtriranje restorana po više faktora, a postoji i mogućnost slanja obaveštenja o specijalnim lokalnim ponudama.

panda2

Pored opcije naručivanja hrane za dostavu, nova aplikacija Foodpande pruža mogućnost i naručivanja hrane za poneti, dok svaki meni sadrži i fotografije hrane koja je u ponudi. Poboljšana verzija aplikacije potpuno je prilagođena korisnicima, pa uz dodatnu opciju online plaćanja, naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije.

Related Post