HODAJTE I ZARADITE NOVAC: Verovali ili ne, ova aplikacija će vam baš to omogućiti

Jedna od glavnih vodilja prilikom kreiranja Bitwalking aplikacije bila je pomoć ljudima u siromašnim zemljama koji svakog dana pešače do posla ili škole i po nekoliko kilometara u teškim uslovima.

Aplikacija Bitwalking svoje korisnike motiviše da žive zdravo na jedan veoma specifičan način. Ona će za svakih 10.000 pređenih koraka svakom korisniku donirati jedan BW dolar koji se može potrošiti u online prodavnici ili zameniti za pravi novac.

– Verujemo da svako ima pravo na slobodu i mogućnost zarade novca. Korak za sve vredi jednako, bez obzira ko ste i gde se nalazite. Jedino je bitno koliko hodate – poručuje tvorci Bitwalkinga-a, Nisan bahar i Frenki Imbezi.

Njima je prilikom kreiranja aplikacije na prvom mestu bilo zdravlje, jer se u današnje vreme sve manje krećemo, a sve više sedimo.

Hodanjem se istražuje okolina, pa se prilikom rekreacije može otkriti i neka nova prodavnica, usluga, restoran. Osim što se ljudi na taj način više druže i upoznaju, oni ujedno podstiču i proizvodnju i potrošnju.

bit1

Međutim, jedna od glavnih vodilja prilikom kreiranja ove aplikacije bila je pomoć ljudima u siromašnim zemljama koji svakog dana pešače do posla ili škole i po nekoliko kilometara u teškim uslovima. Iz tog razloga su Malavi i Kenija među prvima uvrštene na popis zemalja u kojima će ovaj projekat biti predstavljen.

Ukoliko želite da isprobate ovu aplikaciju, sve što treba da uradite jeste da se registrujete na http://www.bitwalking.com/request-invite, a kompanija koja stoji iza nje će vas obavestiti čim ona bude spremna.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − fifteen =