I Love Novi Sad

Retko koji stanovnik nase drzave ce negirati cinjenicu da je upravo Novi Sad nas najlepsi grad.

“Srpska Atina”, kako je ovaj grad nazivan izvorno, dobio je odlicnu aplikaciju – I Love Novi Sad, koja ce vam pomoci da se bolje krecete i snalazite, kao i da upoznajete sve zabavne i kulturne znamenitosti glavnog grada Vojvodine.

Aplikacija pokriva apsolutno sve oblasti koja vam mogu biti od koristi. Bilo da ste krenuli u obilazak i upoznavanje istorije Novog Sada, preko restorana tradicionalne i internacionalne kuhinje ili zabave u vidu nocnih izlazaka, ili poseta trznim centrima.

ns1

Naravno, na raspolaganju su vam i sve drzavne i privatne institucije, poput banaka, bolnica, vatrogasnih sluzbi, policijskih stanica i drugih.

I Love Novi Sad aplikacija zaista nudi sve objekte na jednom mestu, a pracenje vremenskih prilika ili brojeve taxi sluzbi mozete koristiti i u offline mod-u.

nstaxi

Kako biste olaksali kretanje po aplikaciji i pronasli ono sto vam je iskljucivo potrebno, tu je dugme za pretragu. Nedavno je ubacen i engleski jezik, sto je odlicna opcija, obzirom da je Novi Sad na meti turista i posetilaca.

ns search

Aplikacija se moze primeniti u bilo kom gradu Srbije, zahvaljujuci integraciji sa Google mapama.

 

Related Post