iGO navigacija za Android

Zbog najnovnijih update-a koje je Android pustio vecina telefona koji imaju 5.0 verziju Androida imaju problem. Ako ste medju ovim korisnicima preporucujemo Vam da skinete besplatnu navigaciju za Android – Android Here Maps

Svaki pametni telefon danas je opremljen nekim GPS sistemom koji omogućava da odredimo tačnu lokaciju i kretanje. Isto tako, većina telefona poseduje neku od mapa i navigacioni softver koji korisniku omogućava da iskoristi podatke pozicioniranja i unese željenu destinaciju. Kod većine Android telefona taj softver je Google Maps, i većina korisnika nikada i nije koristila alternativu. Google Maps je sasvim solidan, ali za one koji žele da probaju alternativnu aplikaciju, pripremili smo članak o iGO Android navigaciji:

iGO Android navigacija ne samo da omogućava, tradiconalni 2D prikaz mape, već podržava i 3D prikaz okruženja. Takođe, u željenu rutu, moguće je uneti i srednju iliti usputnu tačku, kao i pozvati POI (tačka interesovanja), ako je pozivanje datog broja omogućeno.

iGO My way ima četiri različita tipa interfejsa: Brzi, kratki, ekonomični, i laki. Meni ima dosta velike dugmiće, što u znatnoj meri olakšava korišćenje u toku vožnje, a moguće je sačuvati i više zadatih ruta, koje se onda mogu koristiti i kasnije. Ako se kojim slučajem izgubite, postoji opcija hitnog GPS lociranja, koja sa velikom tačnošću određuje trenutnu lokaciju.

iGO Android se automatski prebacuje na noćni režim rada kada uđete u tunel, a moguće je podesiti i način prikazivanja vozila na mapi.

Problem sa Google navigacijom je što kasno obaveštava o skretanjima, kao i potreba za internet konekcijom, što će samo usporiti učitavanje mape a i košta, dok sa iGO navigacijom to nije slučaj, jer su mape smeštene u telefonu ili na SD memorijskoj kartici.

U zavisnosti od zemlje u kojoj koristite iGO Android navigaciju, potrebno je preuzeti određene mape, a to su TeleAtlas, TopMap ili Navteq.

Postoji nekoliko verzija iGO softver-a za navigaciju, a one se razlikuju po nekim karakteristikama. Najkompletnija među njima je svakako iGO Primo, jer pored detaljnih informacija koje pruža, dostupan je veliki broj skinova i tema, unos podataka za kamione (može se koristiti kao kamionska navigacija), kao i mnoge druge opcije, koje ističu ovaj softver.

iGO navigacija se ne može naći na Google Play-u, ali ukoliko želite da je preuzmete i koristite to možete učiniti i putem torenta. Ako Vam se aplikacija učini korisnom, kupovinom podržavate dalji razvoj ovog programa.

IGO-3D-navigacija-za-telefone-sa-android-sistemom_slika_L_2084691iGO-MY-WAY-NAVIGACIJA-za-android-_slika_L_1743462

Upustvo za instalaciju iGO navigacije

Instalacija iGO je vrlo jednostavna i potrebno je prvo da prebacite na vasu SD karticu foldera iGO (obratite pažnju ako ste skinuli navigaciju preko našeg linka ispod da se iGO nalazi unutar foldera iGO!). Nakon toga kopirajte apk fajl (u preuzetoj arhivi nalazi se u iGO\Installer\installers) koji je za vašu dimenziju ekrana, tako što ga prekopirate na Vaš telefon (nemojte da ga pokrećete!). Takođe neophodno je da Vam na telefonu bude podešeno da možete da instalirate aplikaciju koja nije sa Android Marketa (Settings -> Applications -> Allow installation of non-Market applications).

Da bi ste znali koja je tačno dimenzija ekrana Vašeg Android telefona na koji instalirate iGO, pronađite Vaš telefon na spisku zajedno sa njegovom rezolucijom. Na primer ako Vam je telefon Samsung Galaxy S2, njegova rezolucija ekrana je 480×800, i prekopirajte na Vaš telefon apk iz folder 800×480 (okrenuti su brojevi). Ne zaboravite pre toga da prekopirate, gore pomenuti folder iGO na SD karticu. Zatim ovo je jako bitan korak obrisite na telefonu folder “license” iz foldera iGO i prekopirajte folder license sa računara na telefon u folder iGO.

Instalacija na SD karticu koja ima malo prostora

Moguće je na samo 1GB prostora da instalirate iGO ako nemate dovoljno prostora a dovoljno Vam je na primer samo za Srbiju da imate mape. Da bi ste to uradili sledite sledeće upustvo:

 • kreirajte na SD kartici folder iGO
 • u njega prekopirajte sve foldere iz foldera iGO sa računara osim folder content
 • u folder iGO/content/ sa Vašeg računara u folder iGO/content na SD kartici prekopirajte sve osim foldera map
 • u folder iGO/content/map sa Vašeg računara u folder iGO/content/map na SD kartici prekopirajte samo mape koje su Vam potrebne (Serbia_R3_NQ_2011.Q3_111114.fbl)

Da bi ste download-ovali iGo za Android potreban Vam je uTorrent.. Nakon instalacije uTorrenta potrebno je da kliknete na download dugme na ovoj stranici koje ce vas odvesti na stranicu za download. Download pokrecete preko “Get this torrent” linka pored kojeg stoji ikonica magneta. Izbegavajte ostale Download opcije na PirateBay sajtu!

Za otpakivanje download-ovane arhive (ako ne mozete da otvorite to sto ste skinuli) preporučujemo Vam besplatan program 7zip.

UPDATE

Za novije telefone sa HD rezolucijom, preporucuje se instalacija iGO navigacije sa ovog linka, gde je dostupan apk za vece rezolucije. Procedura je slicna s tim sto je potrebno da otpakujete branding.zip i data.zip u iGO folder. Zatim je potrebno da kopirate mape (folder content) na SD karticu (iGO/content) koji ste preuzeli preko Download dugmeta ispod zbog toga sto novi iGO nema mape.

Related Post

96 Comments on “iGO navigacija za Android”

 1. Koja je Šifra za otpakivanje WIN rar pakovanja? Skinuo sam aplikaciju al je zapakovana u WIN rar i sad mi traži šifru za otpakivanje a šifre nigde nema!

 2. Interesuje me da li mogu da smanjim veličinu fajla ( imam samo 3 GB slobodno na kartici ) tako što bih izbrisao neke mape koje mi nisu potrebne, i kako to da uradim ?

  Hvala unapred!

 3. Aleksandre, u tom slučaju nemojte da kopirate čitav folder Map, već samo mapu koja vam je potrebna, odnosno Serbia_R3_NQ_2011.Q3_111114.fbl. Tako instalirana navigacija će zauzimati samo 1GB.

 4. ubi se od trazenja da skinem igo,molim pomoc gde mogu da skinem za android v4 rezolucije 320×480,hvala unapred

 5. Stvarno, i meni je izbacivalo da fali license, a drugi put mi je reklo da mi fali lang folder. Da li igo.apk fajl pokrecem iz folder u kom se nalazi za svoju rezoluciju, ili ga prvo iskopiram u root sd kartice, pa ga onda pokrenem da bi se instalirao?

 6. Mene zanima kako da instaliram aplikaciju na HTC One S. Moj telefon nema mogucnost ugradnje microSD kartice, i imam samo internu memoriju od 16 giga?

  1. @Oliver Novakov: Shvatam ja clanak jako dobro, ali ovde kaze da prebacim stvari na karticu tj. SD ili microSD koju moj telefon nema i ne podrzava. Imam internu tj. integrisanu memoriju od 16gigabajta. A ovde se pominje samo prebacivanje na SD karticu. Pokusao sam da prebacim fajlove ali on ne moze da ih procita, ne znam da li mora da se neki put nacrta da bi dosao do fajlova?

 7. Izbacuje mi da je mapa za BiH izolovana. Izbrisao sam kompletan IGO sa telefona i ponovo instalirao, sa svim mapama i opet isto. Sta je u pitanju?U pregledu mapa jedino je mapa BiH drukcija, sve su R3 a ona je 83. Pozdrav

 8. Please insert your SD card containing iGo content files?

  Sta da radim dalje, sve prekopirano na SD, pokrenut instaler, nema rezolucije koja je za S3 na onoj listi (1280*720), ali sam odabrao najvecu i dosao do ove poruke kad pokusam da pokrenem aplikaciju.Hvala unapred i pozdrav.

 9. Postoje li nove verzije mapa za Srbiju i njenu okolinu, tipa Makedonija i Grčka? Primetio sam da je grad Niš malo pogrešno vektorizovan, pa rekoh da proverim da li su izašle nove verzije mapa.

  Hvala.

 10. Moze mala pomoc,

  Sve sam prekopirala na SD karticu kako i pishe u clanku, i nishta se ne deshava. Imam HTC Desire S, skinula sam torrent koji se nalazi na kraju clanka. Ne znam gde se na telefonu pokrece ova aplikacija?

 11. za one koji imaju koji imaju novije telefone pa im se pojavljuje sdcard0 (telefon) i sdcard1 (memorijska)… potrebno je da sve prethodne korake urade na sdcard0 ….

 12. Uradio sam po upustvu, ali mi izbacuje error “Program application database cannot be found”, Da li je neko imao ovaj problem ?

 13. ova aplikacija radi sjajno,Kemale svaka cast na objasnjenju…Dragana svaki android ima aplikaciju “Fajler”, odatle pokreces prvo apk file onaj prvi sto prekopiras, a kad prekopiras sve ostalo sto pise u objasnjenju samo treba da kliknes na ikonicu iGO na telefonu i sve dodje na svoje mesto.Samo prati uputstvo.

 14. Poz.kod mene je navigacija radila sada teško se konektuje na đipi es a kada se i konektuje brzo izgubi konekciju.E sad slab sam ti u ovome a znam da sam prihvatao kao uštedu baterije a i brisao sam iz istorije prethodne rute,a može li biti da je kod mene do polazne taćke jer mi strelica za pokazivanje nije na ruti nego pored.

 15. Zna li neko objasniti zašto mi piše da su mape izolovane, kad želim da upišem rutu?
  Sve sam uradio kako je Kemal gore objasnio, instalirao bez problema.
  Imam Xperia Active.
  Otvorim navigaciju na mobitelu, GPS odradi svoje, pronađe moju lokaciju, upišem rutu gdje želim ići ali onda mi piše da ne može pronaći mape jer su izolovane.
  Zaista ne kontam, tri puta sam rušio i instalirao ponovo, vazda isto. :S

 16. pozz druzini.
  ja imam problem sa instalacijom na mom mobitel LG l9 utorent mi neda instalirat na sd karticu i tako nemam mjest za instaliranje iste ,dajte molim vas mi to malo pojasnite

  1. Instalirao sam na HTC One S i imam problem sa rezolucijom. Kad pokrenem Installer 800×480 aplikacija radi super ali na 2/3 ekrana ,a kad pokrenem odgovarajuci ,960×540 onda ne radi. Ima li neko rjesenje?

 17. kada pokusam da pokrenen iGO nakon instalacije izbaci pop up prozorcic sledeće sadrzine:
  Please insert your SD card containing iGO content files

 18. Uspio sam instalirati odgovarajucu rezoluciju ali kao i kod mnogih koji su pisali prije mene kad upisem rutu kaze da su mape izolovane.Dakle Bosna radi ali ostalo nista.

 19. Resio sam problem,sustina je da po gornjem upustvu kopiras na SD karticu sve foldere osim foldera “content”.Na SD kartici napravis novi folder koji obelezis sa “content” i u njega kopiras sve osim foldera “map”.Kada kopiras onda u folderu “content” na SD kartici mapravis novi folder i njega obelezis sa “map”.U njega kopiras samo mape koje hoces iz foldera “map” sa racunara,apk fajlove za rezoluciju odredjenog telefona(nalaze se u folderu iGO/installer/installers) kopiras NA TELEFON i instaliras i pokreces ih preko file managera,radi perfektno

 20. javlja mi
  Please insert your SD card containing iGo content files?
  stavila sam najvecu rezoluciju. Imam motorolu xt910, android 4.1.2, rezolucija 960×540

 21. uradio sam sve bas onako kako je objasnjeno i opet mi pokazuje da mi fali folder license…

  imam telefon ZTE Blade G iz Telenora, da li neko moze da mi napise detaljno (ali bas do detalja) objasnjenje kako da instaliram navigaciju na ovaj telefon?

 22. Instalirao sam prema uputstvu, dobro radi, ali mi fale “nazivi” pola ulica u Beogradu. Ulice su nacrtane na mapi detaljno, ali kad hocu da zadam adresu, slova koja treba da budu aktivna na “touch screen” tastaturi su neaktivna…
  Da li neko mozda zna o cemu se radi?

  Pozdrav, sinegrujica.

 23. Postavio bih jedno pitanje: Nakon instalacije iGO, pri pokretanju pojavio mi se “Ugovor o licenciranju sa krajnim korisnikom za softer i bazu podataka”. Ugovor se sklapa izmedju korisnika i kompanije neke u Budimpesti kao davalaca licence. Ceo ugovor je sacinjen u 9 tacaka. Da li se to svima pojavljuje pri prvom pokretanju tj..da li se naplacuje koriscenje navigacije? Znaci trazi mi da prihvatim uslove ugovora da bi navigacija radila… Sta raditi, da li sam dobro aktivirao licencu ?? Prihvatiti ili ne??

 24. evo filova koji treba da se kopiraju u licence:
  -device.nng
  -ACTIVATION_CODES
  -Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic
  -LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic

 25. Sve uradjeno po upustvu, opet se pojavilo isto, prihvatio sam uslove i sve je ok, radi savrseno…Ipak je potrebno prihvatiti uslove davaoca licence. U svakom slucaju hvala admine i tebi logomahija na savetima!

 26. Pozdrav svima.
  Nadam se da cu konacno uspeti da postavim navigaciju.
  Sve sam uradio po uputstvu ali mi pise ” Please insert your SD card containing iGO content fies “. Da li je problem u rezoluciji ? Nisam nasao ni jednu koja odgovara za Samsung Galaxy Notepad 2. Bio bih vam zahvalan da mi pomognete ! Veliki pozdrav I hvala unapred.

 27. Za one koji imaju problem sa ”Please insert your SD card containing iGO content files” Proverite naziv fajla kreiranog na SD kartici.Mora da bude iGO ane igo ili IGO Ja sam napisao iGO NAV I JAVLJALO MI SE ONO OBAVESTENJE.cim sam obrisao NAV sva radi normalno

 28. Instalirao sam iGO na telefonu LG Optimus L7 II i sve sam uradio po upustvu ali kada se ukljuci GPS izlazi iz aplikacije.(unfortunately,iGO has stopped). Dok nije ukljucen GPS aplikacija radi ali naravno ne mogu nista bez GPS-a. Da li je neko imao slican problem i kako se resava? Hvala unapred.

 29. Ovako, svima kojima su mape izolovane radiće kada budu na teritoriji te države, npr. iz Srbije nije vidljiva ruta u Italiji dok ne pređeš granicu probao i druge nema, imam Experiu Active i rešio sam taj probl. tako što sam od kolege prekopirao njegov map i poi folder pa su sad vezane ali opet neke bitne ne rade kao franc.ital. jbg izgleda ne možeš imati sve.. naravno da može samo treba jednom uraditi sve kako treba a ne krpiti kao ja, mislim da će pasti formatiranje kartice pa nova instalacija jer ovako ne može, pozdrav svima koji su imali strpljenja da čitaju.

 30. kada sam stavio na 32 Gb SD micro karticu aplikaciju za 1920×1080 i hteo sam pokremuti Igo8 primo poljavljuje se ovaj tekst – inace telefon ima svoju memoriju koji je isto Rom32 Gb i Ram od 2 Gb
  USER INTERFACE RESOLUTION (1080X1845) IS NOT SUPPORTED OR COMPATIBLE SKIN CAN NOT BE FOUND
  ako neko ima resenje rado bi ga saslusao

 31. “Mape su izolovane” kada u folderu map imate više mapa od različitih proizvodjača mapa. Dakle, ne mogu zajedno da rutiraju mape Slovenije proizvodjača Navteq i Italije proizvodjača Tom Tom; MORAJU biti sve od istog proizvodjača mapa da bi radilo rutiranje, (tjs da ne bude greške: da su izolovane). Ovo je princip ako su mape NAVTEQ, ipak mape TomTom i Teleatlas MOGU. Za Evropu su najbolje Navteq a za ostale TA – lokalne mape. Pozdrav i vozite pažljivo!!!

 32. Ja mislim da na odredjenim mobilnim tel. navigacija po ovom, gore navedenom, uputstvu ne moze da se instalira, tj. fali jos nesto. Upravo sam izgubio 6 sati zivota pokusavajuci da instaliram na Xperiu J i nikako. Ili pise ”Please insert your SD card containing iGO content fies“ ili “Program application database cannot be found”, ne znam sta sve nisam pokusao…i onda uzmem S2 plus i po uputstvu instaliram za 5min i radi super. E sad u cemu je fora za Xperiu, j…. li ga…

 33. Da li mi neko moze reci gde mogu da nadjem mape za iGO iz 2013-e ali da pokriva sve kucne brojeve u Srbiji? (U nekim ulicama pola ih fali)

 34. Samo cu reci da je uputstvo za onog ko se ne razume bas mnogo spansko selo. Lakse vam je ljudi da ovako uradite, tj. da pojednostavim.
  1.Iz Foldera IGO izbrisite Licence folder
  2.Na SD karticu ubacite (kopirajte iz kompa) folder IGO
  3.Na SD karicu ubacite (kopirajte iz kompa) instalacioni folder (u mom slucaju 800×480)
  4.Na SD karticu ubacite (kopirajte iz kompa) folder licence (nalazi se u Installer folderu)
  5.Iskljucite USB i na telefonu pokrenite .apk fajl iz foldera koji nosi ime vase rezolucije
  6.Spojite telefon i komp usb-om i folder koji je na sd kartici (licence) kopirajte u folder IGO.
  7.Pokrenite program i uzivajte u voznji!

  1. @Andrija:
   @Andrija, sve sam odradio kako si rekao, i jos mnogo navedenih uputstava pre ovoga, i svaki put mi izadje “Please insert your SD card containing iGO content files”
   Sta da radim ? Izgubio sam vec 10 sati igrajuci se sa ovim.
   Hvala. Poz.

 35. Ne radi – missing or incomplate folder:Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license/Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:open failed:ENOENT (No such file or directory)
  ****Otpakovao ceo folder na microSD karticu, pa u folderu, Computer\LG-P710\СД картица\iGO\iGO\license u ovom folderu obrisao sve fajlove, pa dodao
  -device.nng
  -ACTIVATION_CODES
  -Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic
  -LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic
  i dalje nista, pa sam onda dodao u taj folder i
  -Android_Amigo_Engine_Multilang
  i opet nista

  Moze li pomoc, hvala

 36. Tri puta sam radi instalaciju za 800*480, radio sam oba apk fajla iz foldera 800*480, WVGA 800×480 iGOMyWay_8.4.2.139242 a probao sam i WVGA 800×480 iGOMyWay_8.4.3.179971
  i dalje ne radi, sta je razlika izmedju ove dve instalacije za istu velicinu ekrana

 37. Sada radi, nije radilo zato sto sam u folderu IGo ima folder IGO pa tek u tom podfolderu imao sve ostalo audio, backup, license … itd , a kada sam napravio folder iGO na microSD kartici i u njemu odmah sve sta treba da ima audio, backup, license … itd i ponovo instalirao radi, naravno u folder lincense sam stavio samo
  -device.nng
  -ACTIVATION_CODES
  -Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic
  -LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic

  Pozdrav

  1. Moze pomoc???? Ne radi – missing or incomplate folder:Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license/Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:open failed:ENOENT (No such file or directory) ????????

 38. Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.navngo.igo
  javaclient/license

  Ovo mi izlazi ne znam sta da radim ako neko ima resenje neka napise hvala unapred :)_

 39. ODRADJENO SVE po uputstvu, zatim po svim drugim uputstvima, i svaki put izdje isto: “Please insert your SD card containing iGO content files”
  Ima li neko resenje ? XPERIA E3

 40. Evo vam detaljno uputstvo.Kod mene na Android tabletu 9 inch 4.2.2, sve radi perfekt.

  1.Downladuj preko torrenta iGO Android Europe 2012.rar (Size: 2.46 GB).
  2.Raspakuj Igo rar( pasword: serbia 2012 ).
  3.Dobit cemo folder iGO
  4. U okviru iGO foldera, nalaze se tri podfoldera: * iGO (zvacemo ga iGO podfolder) , Installer i Themes.
  5. U folderu Installer nalazi se podfolder installer. U podfolderu installer, nalaze se folderi sa razlicitim dimenzijama ekrana. Pronadjemo folder koji odgovara dimenzijama naseg ekrana.
  6. U okviru foldera koji odgovara dimenzijama naseg ekrana (npr. moj Android tablet je 800×480), nalaze se file-ovi: skins,dvije apk za instalaciju i instructions. Taj.apk file je u stvari instalacija programa.
  7.Poveži Android Tablet (telefon ) USB kablom.
  8.Na internoj SD kartici tableta napravi iGO folder( ne IGO –nego iGO, pazite na mala i velika slova). I , pazite kasnije kad budete ubacivali fajlove da nemate vise iGO foldera, odnosno folder u istoimenom folderu, nego samo jedan, jer vam neće uspjeti kasnije prepoznati te fajlove, a i pokrenuti IGO Navigaciju! !!!
  9. Taj.apk file ( ja sma kopirao prvi apk.) kopiramo na SD karticu( internu) Tableta, unutar napravljenog Igo foldera.
  10. Preko File managera( na mom Tablet Androidu, to je ES File Explorer) pronadjemo taj.apk file (Igo MYWay 8.4.2.139)na SD kartici I instaliramo ga, ali NE POKRECEMO iGO!
  11. Sada na SD karticu kopiramo celokupan iGO podfolder (koji se nalazi u folderu iGO).

  12. U iGO podfolderu na nasoj SD kartici Tableta nalazi se folder license. Fileove tog foldera izbrisemo.
  13. Sada kopiramo nove file-ove iz foldera license( Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW, LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC), koji se nalazi u folderu Installer u naš ispraznjeni folder license, koji se nalazi u nasem iGO folderu koji mo kopirali na nasu SD karticu.

  14. U okviru foldera koji odgovara dimenzijama naseg ekrana (npr. 800×480), nalazi se jos fajlova. (skins, instructions).Zatim kopirate i Themes. Sve te file-ove kopiramo u nas iGO folder koji smo kopirali na nasu SD karticu.
  15.Kada to uradite mozete izbrisati sve mape koje ce te pronaci u Igo/Content/map, jer su one uglavnom zastarjele( 2011.godina i nema mnogih ulica).Onda skinete nove mape sa torrenta od novijih verzija Igo navigacije i samo i kopirate te nove mape u vas postojeci folder mape. Te nove mape iz 2013 koje sam nasao su oko 3GB. Ako vam je SD card puna na tabletu, ne morate mape svih zemalja instalirati nego samo one koje vi zelite. Samo pazite sve mape moraju biti iz iste godine. Ne mojte miješati stare i nove mape, jer vam u protivnom neće raditi!!!!
  16. Pokreni te iGO! Sretno……………Voziiiiiiiiiiii Miškoooooo……………….

 41. Aplikacija radi samo imam problem sa gps nalazenjem..kada ukljucim samo gps nemoze da nadje moju lokaciju jedino kada se ukljuci internet onda nadje lokaciju.. U cemu je problem da li je neko upucen? Hvala

 42. Pozdrav svima!
  Treba mi igo za sony xperia M2 rezolucija ekrana 540×960 verzija androida 4.4.4. Ako mi neko može pomoći bio bih mu zahvalan. Slomio sam se tražeći aplikaciju po torentima, ali bezuspješno.

 43. Pomagajte, hitno je, putujem za dve nedelje a nikako ne mogu da nadjem apk za LG G3, rezolucija je 1440×2560. Ubacio sam neku ali mi prijavljuje losu rezoluciju.
  HVALA!!!

 44. Moze, da, igo navigacija na androidu radi bez interneta, mada postoji i opcija da se koristi i internet, sto naravno nije preporucljivo narocito u inostranstvu. Za informacije o ceni usluge morate nas pozvati ili kontaktirati putem emaila.

 45. Instalirao sam iGO v 9.18.27.655384 na Motorolu Moto G koja nema eksternu SD karticu. Aplikacija je starovala i radi. U uputstvu o instaliranju mapa sam skinuo iGO Primo Europe – 2.5.2 iOS mape. Problem je u tome što sa ES File Explorerom (ili nekim drugim file managerom) ne uspevam da lociram iGO folder na telefonu, nigde se ne prikazuje. Kako da dođem do njega da bih u folder iGO/content/map ukopirao mape?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + seven =