Infostud: Do posla i preko mobilnih uređaja

Pojavom Android aplikacije Poslovi Infostud 2013. godine, traženje posla je znatno olakšano onima koji su laptop i desktop računare zamenili pametnim telefonima i tabletima.

Osluškujući potrebe korisnika aplikacije, puštena je nova unapređena verzija, a jedna od novina u odnosu na prethodnu jeste mogućnost obaveštavanja prijatelja o zanimljivim konkursima za posao. Dok korisnici pretražuju oglase, mogu da brzo i jednostavno da preporuče određene konkurse za posao svojim prijateljima, koji o tome dobijaju obaveštenje putem SMS-a ili mejla.

info2

Aplikacija omogućava korisnicima da pregledaju sve oglase za posao sa najposećenijeg portala za zapošljavanje poslovi.infostud.com u bilo kojevreme i sa bilo kog mesta. Oglasi se mogu pretraživati jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana (swipe), a odabrane oglase je moguće sačuvati.

info

Osim toga, kandidati koji se pripremaju za razgovor za posao, imaju mogućnost da kroz aplikaciju pregledaju profile poslodavaca i saznaju više o kulturi i vrednostima koje kompanija neguje. Brzo i lako se može pristupiti i savetima iz oblasti zaposlenja, poslovnih veština i upravljanja karijerom.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =