KEEPER: Domaća aplikacija za čuvanje kontakata postaja JOŠ BOLJA

Keeper je jednostavna i intuitivna aplikacija za čuvanje kontakata koju je napravila domaća kompanija Lumira, a sada je objavljena redizajnirana i funkcionalno znatno unapređena verzija ove aplikacije za Android.

U odnosu na prethodnu verziju dodate su nove funkcionalnosti:

– Aplikacija se može koristiti kao standardni imenik

– Moguće je pristupati kontaktima i bez internet konekcije

– Automatsko čuvanje kontakata

– Pojedinačno i grupno čuvanje kontakata

– Objedinjavanje kontakata sa istim imenom

– Brza pretraga kontakata

– Višejezičnost, aplikacija je dostupna na 17 jezika.

keeper1
Takođe, treba istaći i mogućnost rada sa sačuvanim kontaktima direktno u “oblaku” (cloud), korišćenje kontakata iz aplikacije za pozivanje, slanje poruka, deljenje kontakata sa prijateljima. Obezbeđeno je i da se pod jednim nalogom čuvaju kontakti sa različitih telefona, kao i mogućnost da se kontaktima pristupi sa bilo kog telefona.

U slučaju da izgubite telefon, dovoljan je jedan klik da povratite sve svoje kontakte, a kad vam se isprazni baterija kontaktima možete pristupiti sa drugog telefona.

keeper2
Aplikacija se može koristiti na Android, iPhone i Windows telefonima, kao i na BlackBerry uređajima koji rade na Android operativnom sistemu. Kontakti se veoma lako mogu prebaciti sa jedne platforme na drugu.

Tvorci ove aplikacije konstatno rade na njenom unapređenju, dodaju se nove mogućnosti, a u pripremi su prevodi na više svetskih jezika. Keeper trenutno ima više od 12.000 registrovanih korisnika iz svih delova sveta.

Keeper besplatno možete preuzeti OVDE.

Izvor: telegraf.rs

Related Post