Lažiranje GPS lokacije za Facebook, Twitter, Viber, WhatzApp i sve druge aplikacije koje koriste GPS lociranje

A sada nešto genijalno! 🙂

Fake GPS Location Spoofer Free, nije samo aplikacija sa kojom možete prevariti prijatelje da se nalazite na putovanju iz snova, već možete izbeći i nepoželjne zahteve za prijateljstvo od strane komšija i familije, što postaje posebno problematično od kako je Facebook uveo opciju Find Friends Nearby. Zar nije genijalno izbeći neprijatnosti koje prate takva “prijateljstva”?

Lažiranje možete izvesti na bilo kojoj društveno mreži i aplikaciji koja koristi GPS lociranje. Fake GPS Location Spoofer Free će jednostavno zamaskirati vašu lokaciju, tako da u bilo kom momentu iz udobnosti vašeg doma možete “posetiti” Paris, Njujork, London ili bilo koju drugu svetsku metropolu. Naravno, potrebno je da isključite opciju WiFi pozicioniranje/ lociranje, kako bi GPS lažiranje bilo uspešno.

Fake GPS Location Spoofer Free, kao besplatna verzija aplikacije za lažiranje GPS lokacije, zahteva ručno odobrenje Mock Locations opcije, koja se nalazi u Developer Settings. Ako ne možete da nađete opciju Developer Settings na vašem telefonu, pročitajte članak Kako aktivirati developer settings na Androidu 4.2. Sam odabir lažne lokacije je vrlo jednostavan, sve što je potrebno da uradite je da odaberete svoju lokaciju i da potvrdite pritiskom na taster Play, i lažna GPS lokacija će biti ubačena u vaš Android telefon. 🙂