Nadji.info lansirao Android aplikaciju

Popularni  web sajt nadji.info, koji je dostupan kao Interenet portal, Windows 8 desktop aplikacija i Windows Phone aplikacija, sada ima i svoju Android aplikaciju na Google Play-u.

Android aplikacija, kao i sajt, koristi jednu od najvećih baza u Srbiji sa više od 100.000 mesta podeljenih u 24 kategorije (restorani, kafići i barovi, prodavnice, zabava i noćni život, hrana i piće, usluge, obeležja i lokalne atrakcije, …) i skoro 400 podkategorija.

Android aplikacija ’’nadji.info’’ omogućava da se lako i brzo pronađu mesta u okruženju: apoteka, bankomat, benzinska pumpa, kafić, tržni centar, restoran, prodavnica, kladionica, dom zdravlja, MUP, autobuska stanica, sa svim potrebnim informacijama (adresa, kontakt podaci, lokacija na mapi). Takođe, kroz aplikaciju mogu da se vide mišljenja i ocene drugih koji su već posetili ta mesta i  napisali recenzije i/ili dodali fotografije.

Aplikacija omogućava pretragu po zadatom pojmu, pregled mesta u okruženju iz izabrane kategorije, nalaženje lokacije mesta na mapi, pregled svih podataka za mesto (adresa, telefon, radno vreme), pregled recenzija, ocena i fotografija i telefonski poziv broja željenog mesta.

Rezultati koji se pojave kao odgovor na upit/pretragu u mobilnoj aplikaciji sortiraju se po blizini/udaljenosti tako da  ako npr. neko u polje za pretragu ukuca: banka, njegov prvi rezultat će biti njemu najbliža banka u tom trenutku. Međutim, ako neko ukuca: konkretan naziv banke, njegov prvi rezultat će biti u datom trenutku njemu najbliža poslovnica te banke.

Izvor: Personal Magazin
01020304

Related Post