Niš-ekspres na androidu

NIŠ  – Uvid u red vožnje Niš-ekspresa od nedavno može da se ostvari preko adroid aplikacije postavljene na adroid marketu.

Android aplikacija sa stilizovanim crvenim autobuščićem koga vozi prepoznatljivi android, omogućuje putnicima Nišekspresa koji imaju adroid telefon i tablet, 24-časovni pristup redu vožnje.

Vlasnici android telefona do aplikacije dolaze ulaskom u android market. U polje za pretragu ukucavaju Niš-ekspres, nakon čega dobijaju link kojim se otvara traženi red vožnje. Link adroid aplikacije može da se preuzme i sa sajta Niš-ekspresa.

Android aplikacuju osmislila je ekipa IT sektora Niš-ekspresa. Ovim potezom Niš-ekspres potvrđuje opredeljenost da izlazi u susret potrebama putnika, štedi njihovo vreme približavajući im uvid u red vožnje i prati najnovija tehničko-tehnološka dostignuća koja putovanje čine prijatnijim.

Svi oni koji se odluče da do željene destinacije stignu autobusima Niš-ekspresa, karte mogu rezervisati i putem računara. Na e-mail adresi

 rezervacije karata@nis-ekspres.rs potrebno je navesti relaciju na kojoj se putuje, datum i vreme polaska, ime i prezime, i broj telefona. Kao potvrda rezervacije dobija se e-mail sa brojem sedišta i kontrolnim brojem.

Izvor: Jugmedia

android game download

Related Post