NLB banka predstavila aplikaciju za mobilno bankarstvo

Korisnici usluga NLB banke od sada mogu da koriste novu aplikaciju iz oblasti elektronskog bankarstva na svom pametnom telefonu sa android operativnim sistemom.

Aplikacija NLB mKlik dostupna je putem Google Play servisa i korisnicima omogucava informativni pristup racunima sa uvidom u stanje i promet, dinarske i devizne transfere i menjacke poslove u okviru sopstvenih racuna, ka0 i sva placanja u korist bilo kojeg racuna u sistemu platnog prometa u zemlji.

nlb

Potreba klijenata za brzim pristupom informacijama i bankarskim usligama bez obzira na radno vreme ili lokaciju banke, sve veci broj korisnika “pametnih” telefona i dostupnosti interneta samo su neki od razloga za izradu i pustanje u rad aplikacije NLB mKLIK.

Ona klijentima omogucava visok stepen fleksibilnosti, jer od sada svoje finansijske transkacije na racunima u NLB banci mogu obaviti brzo i jednostavno putem mobilnog telefona.

Aplikacija NLB mKlik koristi najsavremenije metode zastite, razmena podataka sa bankom je kriptovana, sto klijentima daje visok stepen sigurnosti. Pristup aplikaciji se vrsi uz obavezan unos mPina-a, sestocifrenog tajnog broja koji kreira i zna samo korisnik aplikacije, odnosno telefona, pa u slucaju kradje ili gubitka mobilnog telefona ne moze doci do zloupotrebe.

 

 

izvor: AndroidRevija

informativni pristup računima sa uvidom u stanje i promet, dinarske i devizne transfere i menjačke poslove u okviru sopstvenih računa, kao i sva plaćanja u korist bilo kojeg računa u sistemu platnog prometa u zemlji. – See more at: http://www.personalmag.rs/mobile/mobilne-aplikacije-mobile/nlb-mklik-nlb-banka-predstavila-android-aplikaciju-za-mobilno-bankarstvo/#sthash.OIVkVTK7.dpuf