Nova aplikacija Unikredit banke za Android i Ajfon

Nova aplikacija je unapređena kada je u pitanju dizajn, a od funkcija se izdvaja tzv. lokator koji pronalazi najbližu ekspozituru ili bankomat “Unikredt” banke

“Unikredit” banka kreirala je novu aplikaciju “M banking” za mobilno bankarstvo, namenjenu operativnim sistemima iOS za ajfon i android, koja u velikoj meri pojednostavljuje “bankarstvo za poneti”. Aplikacija je dostupna na “Apple store”-u i “Google play”-u, a njeno preuzimanje je besplatno.

Aplikacija sadrži i valutni kalkulator koji omogućava preuzimanje poslednje kursne liste u bilo koje doba, dok lokator ekspozitura pronalazi najbliži bankomat. “M plane”, pametna logika navigacije nove aplikacije, korisnicima omogućava da veoma brzo dobiju pregled finansijskog stanja.

Korisnici mogu da provere stanje na svojim računima, uključujući i račun oročenog depozita, ali i njihove obaveze, odnosno stanje po debitnim i kreditnim karticama, kao i obaveze po kreditima. Dostupni su i podaci o plaćanju, a dizajn aplikacije je vizuelno prilagođen korisnicima.

– Nova aplikacija je u velikoj meri unapređena kada su u pitanju dizajn, navigacija i same funkcionalnosti. Svakako bih istakao tzv. lokator kao potpuno novu funkcionalnost koji se prvi put pojavljuje u Srbiji. On omogućava klijentima da, bez obzira na to da li se nalaze u zemlji ili inostranstvu, pronađu najbližu ekspozituru ili bankomat “Unikredita”, obezbeđuje istovremeno pregled svih lokacija ekspozitura i bankomata, kao i instrukcije kako da dođu do njih – rekao je Rastko Nicić, direktor Direkcije za razvoj proizvoda “Unikredit” banke.

Izvor: Telegraf

Related Post