Nova KICK fudbalska aplikacija iz Samsunga

Pomoću nove fudbalske aplikacije korisnici će biti u toku sa svim najnovijim fudbalskim vestima i rezultatima

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novu fudbalsku aplikaciju KICK koja nudi trenutne fudbalske statistike, podatke, vesti i komentare za najjače evropske lige. Imajući u vidu da, prema istraživanju koje je sproveo Samsung, jedan od šest fudbalskih navijača širom Evrope proverava šta se dešava u svetu fudbala makar jednom u sat vremena, ova aplikacija omogućiće im pristup podacima i vizualima u realnom vremenu.

Nova KICK fudbalska aplikacija iz Samsunga

Kako ažurira podatke i vizuale u realnom vremenu, aplikacija pruža sažete fudbalske informacije za sve lokalne evropske fudbalske ligaške i turnirske mečeve, kao na primer o engleskoj Premijer ligi, italijanskoj Seriji A, francuskoj Prvoj ligi, nemačkoj Bundesligi i španskoj La Ligi. KICK aplikacija je dostupna na Samsungovim tablet računarima, smart telefonima i na modelima smart televizora iz 2014. godine, a može se besplatno preuzeti sa Google Play-a i Samsung GALAXY Apps-a.

kick2

 

KICK je ujedno prva fudbalska aplikacija koja je kompatibilna sa Smart TV uređajima. Korisnici mogu da prebace statistike i podatke o igračima sa svog tableta ili telefona na ekran Samsung Smart TV-a i da istovremeno gledaju utakmicu i vide statistike tima i pojedinačnih igrača uživo, dok se odvija utakmica.

kick3

 

Uz KICK aplikaciju navijači mogu da uživaju u editorijalima koji se ažuriraju na svakodnevnom nivou, video pregledima i komentarima, tabelama, rezultatima, statistikama tima i pojedinih igrača uživo, glavnim statistikama mečeva, sezonskim statistikama, upoređivanju igrača i timova,  3D analizi i u 2000 poteza loptom po utakmici. Preko KICK aplikacije ljubitelji fudbala imaće pristup informacijama koje su prethodno bile dostupne samo vodećim medijskim kućama Sky, BBC i CNN.

kick4

 

Prema sprovedenom istraživanju, prosečan evropski ljubitelj fudbala provede skoro šest sati nedeljno diskutujući o toj igri sa prijateljima i kolegama.Italijanski navijači su najviše verbalno angažovani i priznaju da provode osam sati nedeljno u priči o fudbalu, dok čak

Trećina fudbalskih navijača u Evropi smatra da dovoljno dobro poznaje fudbal i može da bude vrhunski profesionalni fudbalski trener. Najvatreniji navijači su Španci, najnervozniji Francuzi, dok navijači u Velikoj Britaniji najlakše dođu na ivicu suza zbog fudbala.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + six =