NSParty – Novi Sad

U sklopu portala www.nsparty.rs formirana je jedinstvena android aplikacija koja omogućava korisnicima pristup najraznovrsnijim gradskim informacijama.

Aplikacija sadrži vesti o dešavanjima u gradu ali i opširnu bazu podataka lokala u Novom Sadu. Od klubova, kafića i restorana do prikaza najbližeg prenoćišta ili mesta za šoping. Korisnik NSParty Android Aplikacije, nakon što se locira na mapi Novog Sada, ima pregled svih lokala u okruženju, spisak novosadskih taksi udruženja i mogućnost poziva direktno preko aplikacije. Tu opciju korisnici imaju i ukoliko žele da pozovu neke od brojeva službi za hitne intervencije i pomoć.

Lokali su razvrstani po kategorijama, detaljno predstavljeni i locirani na mapi. Poziv preko aplikacije je omogućen i kada je u pitanju kućna dostava iz restorana koji pružaju ovu uslugu.

Osim praktičnih informacija i vesti, NSParty Android Aplikacija uključuje i stalne rubrike na portalu www.nsparty.rs pod nazivom „Zanimljive priče“, “Zanimljive slike” i „Turistički vodič“. U okviru tih rubrika korisnici mogu da saznaju interesantne priče o istoriji Novog Sada, o poznatim Novosađanima, nosiocima imena novosadskih ulica, zanimljive slike iz Novog Sada i sveta, ali i o mestima na koje turističke grupe retko zalaze.

Moderatori NSParty Android Aplikacije korisnicima predlažu i koje bi lokale mogli da posete.

Related Post