Organizujte svoje studentske obaveze pomoću aplikacije Timetable

Život studenata je zabavan, ali nije uvek lak, jer je postoji mnogo zadataka i obaveza na fakultetu koji moraju da se obave na vreme. Zato vam danas predstavljamo jednu aplikaciju za android koji pomaže svim studentima da bolje organizuju svoje vreme. Dobra organizacija je pola posla, i to će vam reći svaki iskusan predavač.

U pitanju je aplikacija Timetable (iliti Raspored), koja omogućuje da unesete raspored časova, predavanja i vežbi za svaki dan u nedelji. Pored toga, kod svakog pojedinačnog predavanja, možete unesti i obaveze i zadatake koje morate da uradite kod kuće. Veoma efikasno.

 Prva stvar koju ćete uočiti, nakon otvaranja aplikacije, je njena vizuelna jednostavnost. Ima veoma elegantan izgled.

 Kreiranje novog rasporeda je brzo i jednostavno, samo unesite ime predmeta, vreme početka i kraja, kao i broj učionice. Aplikacije će sve sačuvati i lepo organizovati.

time

 Kliknite na meni sa leve strane i tu možete ubaciti zadatke, datume ispita i slične detalje. Sve vam kasnije bude lepo prikazano u vidu kalendara, što pomaže da se organizujete. Imate dostupan prikaz dana i prikaz nedelje, pa lepo vidite šta sve imate zakazano u koje vreme. Možete ubaciti i dodatne detalje, kao što su konsultacije i slično.

time1

 Prilikom unošenja novih termina, možete podešavati i  boje, pa tako predavanje možete obeležiti jednom bojom, vežbe drugom i tako dalje.

time2

 Sve u svemu prilično efikasna i korisna aplikacija za svakog studenta. Nećete morati da pamtite kada je koje predavanje ili konsultacija.

Related Post