Ovom aplikacijom možete videti kako vaši prijatelji reaguju na slike koje im šaljete

Kompanije se nada će Reactr približiti prijatelje još više, naročito one koji žive daleko jedni od drugih. Dostupna je za iOS i Android, a link za preuzimanje nalazi se kraju teksta.

Deljenje zanimljivih fotografija, video klipova i poruka sa prijateljima i porodicom je sa aplikacijom Reactr postalo još interesantnije. Reactr omogućava da vidite reakciju korisnika kada oni pogledaju to što ste im poslali. Njihova reakcija se može zabeležiti kao video klip, ili fotografija.

Kako bi ovo bilo moguće taj kome šaljete poruku mora da koristi istu ovu aplikaciju, i da prihvati da želi da podeli njegovu reakciju sa vama.

– Ideja za Reactr došla mi je kada sam nakon gomile poslatih smešnih slika dobijao samo bezbrojne “hahaha”, “omg”, i “lol” odgovore. Shvatio sam da propuštam neprocenjive reakcija prijatelja kada pogledaju to što sam im poslao. Reactr je platforma koja daje prirodniju formu interakcije među ljudima kroz fotografije i video klipove – izjavio je njen tvorac Eš Gilpin.

Kompanije se nada će ova aplikacija približiti prijatelje još više, naročito one koji žive daleko jedni od drugih. Što se tiče privatnosti, korisnici ne moraju da pošalju svoju reakciju ukoliko ne žele, a i kada se pošalju samo ta osoba je može videti.

Reactr aplikacija je potpuno besplatna, i dostupna je za iOS i Android operativni sistem.

Izvor: Telegraf

Related Post